Werken bij Daily Fresh Food

Vind jij de voedingsbranche interessant? Dan is werken bij Daily Fresh Food in Geleen écht iets voor jou! Je leest hier alles over hoe het is om bij Daily Fresh Food te werken en vindt alle Daily Fresh Food-vacatures.

We zoeken chauffeurs voor een structurele baan. Je hoeft geen ervaring binnen de foodbranche te hebben. Je bent in bezit van rijbewijs C en chauffeurspas (code 95) en hebt minimaal twee jaar ervaring op de weg. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Er is bij Daily Fresh Food altijd vraag naar logistieke kandidaten. Denk hierbij aan orderpickers (dag- en nachtdienst) en logistiek medewerkers. Als jij ervaring hebt met het verzamelen, sorteren en samenstellen van orders, dan is dit een mooie kans op een gave structurele baan!

Bij Daily Fresh Food zijn er voldoende mogelijkheden voor mensen die productiewerk willen verrichten (dag- en nachtdienst). Ben je fulltime beschikbaar en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks de juiste bestellingen krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Daily Fresh Food gelooft dat lekker èn gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen. Zo wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: gezond eten dat lekker is en lekker eten dat gezond is. Het credo is: better food, better life. Daily Fresh Food is een mooi, modern familiebedrijf met veel mogelijkheden in verschillende functies. Ook als je alleen in het weekend beschikbaar bent en op zoek bent naar een structurele baan op zaterdag, heeft Daily Fresh Food mogelijkheden.

Het werk is heel divers, het bedrijf heeft zoveel te bieden!

Ronald Franken – Slager – Daily Fresh Food

 

Uitgelichte vacatures

Logistiek medewerker goederenontvangst

Word jij enthousiast van het regelen van de goederenontvangst binnen de logistieke afdeling? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je graag fysiek bezig, Dan zou dit …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO

Bijrijder

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een logistieke omgeving óf wil jij je graag verder ontwikkelen tot uiteindelijk chauffeur bijvoorbeeld óf heb je nog geen ervaring maar wil …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO

Orderpicker scanner FT/PT

Orderpicken, scannen, het maakt je niet uit, je vindt het allemaal even leuk! Als je daarbij neemt dat je ook nog heel enthousiast bent en de beste collega ever, dan …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO11,53 per week

Wiertz Company verstevigt positie op Nederlandse uitzendmarkt met overname De Pooter Groep

 

Meer weten?