Werken bij Daily Fresh Food

Vind jij de voedingsbranche interessant? Dan is werken bij Daily Fresh Food in Geleen écht iets voor jou! Je leest hier alles over hoe het is om bij Daily Fresh Food te werken en vindt alle Daily Fresh Food-vacatures.

We zoeken chauffeurs voor een structurele baan. Je hoeft geen ervaring binnen de foodbranche te hebben. Je bent in bezit van rijbewijs C en chauffeurspas (code 95) en hebt minimaal twee jaar ervaring op de weg. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Er is bij Daily Fresh Food altijd vraag naar logistieke kandidaten. Denk hierbij aan orderpickers (dag- en nachtdienst) en logistiek medewerkers. Als jij ervaring hebt met het verzamelen, sorteren en samenstellen van orders, dan is dit een mooie kans op een gave structurele baan!

Bij Daily Fresh Food zijn er voldoende mogelijkheden voor mensen die productiewerk willen verrichten (dag- en nachtdienst). Ben je fulltime beschikbaar en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks de juiste bestellingen krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Daily Fresh Food gelooft dat lekker èn gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen. Zo wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: gezond eten dat lekker is en lekker eten dat gezond is. Het credo is: better food, better life. Daily Fresh Food is een mooi, modern familiebedrijf met veel mogelijkheden in verschillende functies. Ook als je alleen in het weekend beschikbaar bent en op zoek bent naar een structurele baan op zaterdag, heeft Daily Fresh Food mogelijkheden.

Uitgelichte vacatures

Schoonmaker gebouwen

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij op zoek naar schoonmakers voor de ochtenduren. Het betreft het schoonmaken van kantoren en gebouwen op diverse lokaties. Heb jij voorjaarskriebels en wil …

Geleen20 uur11,27 per uur

Orderpicker

Zoek jij een uitdagende functie in de voedingsbranche? Ben je fulltime beschikbaar en vind je het leuk om dagelijks bezig te zijn met het klaarmaken van bestellingen? Ga dan aan …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO11,24 per uur

Schoonmaker machines

Zorg jij voor een schone werkomgeving voor jouw collega's? Wordt Assistent Meewerkend Voorman/ Voorvrouw van het reinigingsteam van Daily Fresh Food in Geleen!Daily Fresh Food levert maaltijden uit verse ingrediënten …

Geleen38 uurVMBO, HAVO, VWO