Werken bij Daily Fresh Food

Vind jij de voedingsbranche interessant? Dan is werken bij Daily Fresh Food in Geleen écht iets voor jou! Je leest hier alles over hoe het is om bij Daily Fresh Food te werken en vindt alle Daily Fresh Food-vacatures.

We zoeken chauffeurs voor een structurele baan. Je hoeft geen ervaring binnen de foodbranche te hebben. Je bent in bezit van rijbewijs C en chauffeurspas (code 95) en hebt minimaal twee jaar ervaring op de weg. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Er is bij Daily Fresh Food altijd vraag naar logistieke kandidaten. Denk hierbij aan orderpickers (dag- en nachtdienst) en logistiek medewerkers. Als jij ervaring hebt met het verzamelen, sorteren en samenstellen van orders, dan is dit een mooie kans op een gave structurele baan!

Bij Daily Fresh Food zijn er voldoende mogelijkheden voor mensen die productiewerk willen verrichten (dag- en nachtdienst). Ben je fulltime beschikbaar en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks de juiste bestellingen krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Daily Fresh Food gelooft dat lekker èn gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen. Zo wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: gezond eten dat lekker is en lekker eten dat gezond is. Het credo is: better food, better life. Daily Fresh Food is een mooi, modern familiebedrijf met veel mogelijkheden in verschillende functies. Ook als je alleen in het weekend beschikbaar bent en op zoek bent naar een structurele baan op zaterdag, heeft Daily Fresh Food mogelijkheden.

Het werk is heel divers, het bedrijf heeft zoveel te bieden!

Ronald Franken – Slager – Daily Fresh Food

 

Uitgelichte vacatures

Logistiek medewerker (nachtdienst)

Houd je bezig met de goederenstroom binnen Daily Fresh Food in Geleen! Je gaat aan de slag gaan met het sorteren en stapelen van de emballage, pallets en kratten. Jij …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO11,24 per uur

Medewerker Slagerij

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb jij ervaring in- en of passie voor de foodwereld? lees dan snel verder! Voor Daily Fresh Food, een van de …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO11,24 per uur

Slager

Ervaring als slager? Stop dan met verder zoeken en solliciteer hier! Werkzaamheden: Als slager ben jij de alleskunner op het gebied van vlees binnen Daily Fresh Food. Het snijden, verwerken …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Clipper, Daily Fresh Food of DocMorris.