Werken bij De Volksbank

De Volksbank zoekt voor één van haar merken BLG Wonen in Geleen structureel (hypotheek)acceptanten die maatwerkoplossingen dienen te bieden voor hun bestaande klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding, overlijden of ander life-event. Hierbij bewaak jij als acceptant de financiële weerbaarheid van de klant.

Werken bij de Volksbank betekent dat je (in)direct een echte bijdrage levert aan de maatschappij. Daarnaast is de Volksbank een kleine bank met grote mogelijkheden. Dat betekent dat jij in de volle breedte van jouw expertise aan de slag kunt. Ook krijg je bij de Volksbank voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk én carrière zelf in te richten. Hierbij word je uitgedaagd om je talent juist te benutten. Tenslotte is er bij de Volksbank oprechte aandacht voor jou. Door in jou als persoon én professional te investeren, realiseert de Volksbank haar missie: bankieren met een menselijke maat.

De Volksbank is het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Als de vierde bank van het Nederland – met 3,2 miljoen klanten en ruim 3000 medewerkers – financiert ze hypotheken, beheert ze spaargeld en biedt ze 1,5 miljoen klanten een betaalrekening. De Volksbank biedt ook – in mindere mate – verzekeren, beleggen en lenen aan. Een solide en stabiele bank met een sterke kapitaalpositie.

Binnen de Volksbank heerst een cultuur waarin iedereen zich welkom en thuis voelt, met oprechte aandacht voor de klant. Werk je bij de Volksbank, dan ervaar je dat bankzaken eigenlijk menszaken zijn. En dat bankieren dus mensenwerk is. De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke ambities waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Zo werkt ze samen met jou aan een betere bank voor haar klanten.

Bij ons draait het niet alleen om geld, maar ook om een beter Nederland!

Gijs van de Broek – Medewerker Hypotheken – de Volksbank

 

Uitgelichte vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures in deze categorie beschikbaar.

Download onze casepaper