Werken bij DocMorris

Wil jij werken bij een snelgroeiend, ambitieus bedrijf dat goed zorgt voor haar medewerkers? Ga dan aan de slag bij DocMorris dat actief is op bedrijventerrein Avantis! We zijn op zoek naar logistiek medewerkers die voor dit fraaie bedrijf willen werken.

DocMorris is een moderne postorderapotheek en levert medicijnen aan klanten in Duitsland. Het bedrijf is met een groot distributiecentrum actief op bedrijventerrein Avantis in Heerlen. De apparatuur en ruimtes zijn nieuw en modern, wat het een prettige omgeving maakt om in te werken. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken in de logistiek. Wat dacht je van orderpicken met Google Glass en het Pick by Light-systeem?

De leiding is vriendelijk en bij DocMorris zorgt men echt goed voor het personeel. Vers fruit in de kantine, beschikbare computers en ga zo maar door. Dankbaar werk bij een leuke opdrachtgever dus. Als je goed presteert, ligt er na 26 weken een contract bij DocMorris voor je klaar!

Bij DocMorris kun je op diverse functies in de logistiek ingezet worden! Er zijn zowel fulltime banen voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband als ook bijbanen.

Bij DocMorris kun je op diverse functies in de logistiek ingezet worden!

Thomas Lubiak – Logistiek medewerker –  DocMorris

 

Uitgelichte vacatures

Medewerker bijbaan Data-Entry

Ben je opzoek naar een bijbaan waar je snel aan de slag kunt? Lees dan snel verder. Voor de afdeling data entry bij DocMorris zijn wij opzoek naar een data entry …

Heerlen8.00 uurVMBO. HAVO. VWO11.11 uur

Logistieke Bijbaan

Ben jij er van bewust dat veel mensen afhankelijk zijn van medicijnen? Dan weet je dat je DocMorris dankbaar werk verricht! Voor DocMorris, de grootste online apotheek van Europa zijn …

Heerlen8.00 uurVMBO. HAVO. VWO12.00 uur

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper