Werken bij DynaGroup

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen van paspoorten! Het is allemaal mogelijk bij DynaGroup in Nuth.

Er zijn bij DynaGroup twee afdelingen op het gebied van klantenservice: de reguliere klantenservice en de afdeling claims die zich bezig houdt met verzekeringen. Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden!

Bij DynaGroup zijn er diverse logistieke functies. Er is werk als orderpicker, maar ook het logistieke werk in 3 ploegen.

Bij DynaGroup zijn er legio mogelijkheden voor mensen die technisch werk willen verrichten. Onder de naam Dynafix Repair worden mobiele telefoon van onder andere Apple, Samsung en HTC gerepareerd. Dankbaar werk, want iedereen weet hoe vervelend het is als je telefoon kapot is!

DynaGroup biedt diverse oplossingen aan. Naast de logistieke activiteiten repareert DynaGroup mobiele telefoons en is er een uitgebreide klantenservice om vragen te beantwoorden van klanten en opdrachtgevers.

Je werkt in een hecht team binnen een dynamische omgeving!

Joeri Weveren – Assemblage medewerker – Dynagroup

 

Uitgelichte vacatures

Retouren Medewerker (Dagdienst)

Ben jij een enthousiast en gemotiveerd persoon die graag in de logistiek werkt? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!Als Retouren Medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en …

Bleiswijk33 - 40 uurHBO, MBO, VMBO, HAVO, VWO€11.87

Medewerker Milieustraat (Weekend)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je een belangrijke rol speelt bij het verwerken van witgoed en fungeer je graag als het gezicht voor chauffeurs? Dan is …

Bleiswijk33 - 40 uurHBO, MBO, VMBO, HAVO, VWO€11.87

Medewerker Klantenservice

Als klantenservice medewerker sta jij klaar om deze uitdagingen aan te gaan:  Beheer van inkomend en uitgaand telefoonverkeerContact met klanten via e-mailOmgaan met escalaties en toezien op de algemene tevredenheid van …

Bleiswijk33 - 40 uurHBO, MBO, VMBO, HAVO, VWO, WO€2.329 - €2.911

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper