Werken bij DynaGroup

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen van paspoorten! Het is allemaal mogelijk bij DynaGroup in Nuth.

Er zijn bij DynaGroup twee afdelingen op het gebied van klantenservice: de reguliere klantenservice en de afdeling claims die zich bezig houdt met verzekeringen. Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden!

Bij DynaGroup zijn er diverse logistieke functies. Er is werk als orderpicker, maar ook het logistieke werk in 3 ploegen.

Bij DynaGroup zijn er legio mogelijkheden voor mensen die technisch werk willen verrichten. Onder de naam Dynafix Repair worden mobiele telefoon van onder andere Apple, Samsung en HTC gerepareerd. Dankbaar werk, want iedereen weet hoe vervelend het is als je telefoon kapot is!

DynaGroup biedt diverse oplossingen aan. Naast de logistieke activiteiten repareert DynaGroup mobiele telefoons en is er een uitgebreide klantenservice om vragen te beantwoorden van klanten en opdrachtgevers.

Uitgelichte vacatures

Klantenservice medewerker

Voor DynaSure in Nuth zijn we op zoek naar klantenservice medewerkers. Het betreft zowel fulltime en partime functie (minimaal 28 uur per week) voor langere tijd. Bij goed functioneren behoort …

Nuth40 uurMBO10,61 per uur

Screening medewerker

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een screening medewerker. Je checkt mobiele telefoons op problemen en defecten, controleert de software en de werking van de programma's op de …

Nuth40 uurMBO10,63 per uur