Werken bij DynaGroup

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen van paspoorten! Het is allemaal mogelijk bij DynaGroup in Nuth.

Er zijn bij DynaGroup twee afdelingen op het gebied van klantenservice: de reguliere klantenservice en de afdeling claims die zich bezig houdt met verzekeringen. Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden!

Bij DynaGroup zijn er diverse logistieke functies. Er is werk als orderpicker, maar ook het logistieke werk in 3 ploegen.

Bij DynaGroup zijn er legio mogelijkheden voor mensen die technisch werk willen verrichten. Onder de naam Dynafix Repair worden mobiele telefoon van onder andere Apple, Samsung en HTC gerepareerd. Dankbaar werk, want iedereen weet hoe vervelend het is als je telefoon kapot is!

DynaGroup biedt diverse oplossingen aan. Naast de logistieke activiteiten repareert DynaGroup mobiele telefoons en is er een uitgebreide klantenservice om vragen te beantwoorden van klanten en opdrachtgevers.

Je werkt in een hecht team binnen een dynamische omgeving!

Joeri Weveren – Assemblage medewerker – Dynagroup

 

Uitgelichte vacatures

Administratief medewerker

Voor DynaGroup in Nuth zijn wij op zoek naar een fulltime HR medewerker die de HR-Officers gaat ondersteunen. In deze functie ben je dagelijks verantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Je kunt …

Nuth40 uur2.000,- per maand

Support Medewerker Repair

Voor Dynafix, onderdeel van DynaGroup, in Nuth zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Met circa 1500 medewerkers verspreid over de Benelux wordt er dagelijks met veel passie gewerkt om …

Nuth38 uur10,63 per uur

Logistiek medewerker twee ploegen

Ben jij de logistiek medewerker (2 ploegen) waar wij naar op zoek zijn voor Dynafix Care in Nuth? Solliciteer dan direct! In deze functie ben je werkzaam in twee ploegen …

Nuth40 uur10,46 per uur

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Doc Morris of Daily Fresh Food.