Werken bij DynaGroup

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen van paspoorten! Het is allemaal mogelijk bij DynaGroup in Nuth.

Er zijn bij DynaGroup twee afdelingen op het gebied van klantenservice: de reguliere klantenservice en de afdeling claims die zich bezig houdt met verzekeringen. Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden!

Bij DynaGroup zijn er diverse logistieke functies. Er is werk als orderpicker, maar ook het logistieke werk in 3 ploegen.

Bij DynaGroup zijn er legio mogelijkheden voor mensen die technisch werk willen verrichten. Onder de naam Dynafix Repair worden mobiele telefoon van onder andere Apple, Samsung en HTC gerepareerd. Dankbaar werk, want iedereen weet hoe vervelend het is als je telefoon kapot is!

DynaGroup biedt diverse oplossingen aan. Naast de logistieke activiteiten repareert DynaGroup mobiele telefoons en is er een uitgebreide klantenservice om vragen te beantwoorden van klanten en opdrachtgevers.

Je werkt in een hecht team binnen een dynamische omgeving!

Joeri Weveren – Assemblage medewerker – Dynagroup

 

Uitgelichte vacatures

Planner

Voor DynaLogic, onderdeel van DynaGroup, een groot logistiek bedrijf in Nuth zoeken we een transportplanner. Met jouw "Winning Mood instelling" en jouw talent om de controle te houden op de …

Nuth40 uurMBO10,40 per uur

Administratief medewerker

Voor Dynalogic, onderdeel van Dynagroup zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Als administratief medewerker ondersteun je de afdeling Transport. In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor …

Nuth40 uurMBO10,61 per uur

Logistiek medewerker

Voor Dynafix Care zijn we op zoek naar logistiek medewerkers. Het betreft een fulltime functie (40 uur) voor langere tijd. Bij goed functioneren behoort overname tot de mogelijkheden. Je start …

Nuth40 uurMBO10,46 per uur