Werken bij DynaGroup

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen van paspoorten! Het is allemaal mogelijk bij DynaGroup in Nuth.

Er zijn bij DynaGroup twee afdelingen op het gebied van klantenservice: de reguliere klantenservice en de afdeling claims die zich bezig houdt met verzekeringen. Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden!

Bij DynaGroup zijn er diverse logistieke functies. Er is werk als orderpicker, maar ook het logistieke werk in 3 ploegen.

Bij DynaGroup zijn er legio mogelijkheden voor mensen die technisch werk willen verrichten. Onder de naam Dynafix Repair worden mobiele telefoon van onder andere Apple, Samsung en HTC gerepareerd. Dankbaar werk, want iedereen weet hoe vervelend het is als je telefoon kapot is!

DynaGroup biedt diverse oplossingen aan. Naast de logistieke activiteiten repareert DynaGroup mobiele telefoons en is er een uitgebreide klantenservice om vragen te beantwoorden van klanten en opdrachtgevers.

Je werkt in een hecht team binnen een dynamische omgeving!

Joeri Weveren – Assemblage medewerker – Dynagroup

 

Uitgelichte vacatures

Compliance Officer

Voor onze opdrachtgever in Nuth zijn wij op zoek naar een Compliance Officer. Onze opdrachtgever creërt innovatieve oplossingen voor klanten en zorgt voor de ultieme klantbeleving. De werkzaamheden van onze …

Nuth40.00 uurHBO3800.00 maand

Logistiek Medewerker

Binnen het magazijn komen de producten binnen ter reparatie. De logistiek medewerker scant de binnengekomen producten en krijgt op het computerscherm te zien welke onderdelen aanwezig moeten zijn voor de …

Nuth40.00 uurMBO10.93 uur

Planner

DynaGroup is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales servicemanagement. Met de businessunits Dynafix, Dynalogic, Dynasure en Dynalinq verspreid over verschillende locaties in de Benelux zijn we een …

Nuth40.00 uurMBO15.12 uur

Download onze casepaper