Werken bij Intergarde

Veiligheid, orde en rust. Niemand kan zonder. Als beveiliger draag je actief bij aan omstandigheden die ervoor zorgen dat mensen zich kunnen ontspannen. Dat mensen ongestoord kunnen werken en ’s avonds naar huis rijden in de wetenschap dat ze alles veilig achterlaten.

Naar wens van de opdrachtgever nemen beveiligers steeds meer taken op zich. Daarom moet de beveiliger van vandaag van alle markten thuis zijn. Of het nou gaat om mobiele surveillance of kantoorbewaking. Beveiligers worden multifunctioneel ingezet en handelen preventief. Zo zorg je op ieder moment van de dag én de nacht voor een veilig gevoel.

Bij onze klant Intergarde bieden wij nieuwe medewerkers niet alleen een frisse start als beveiliger, dit bedrijf biedt nog veel méér!

Intergarde is synoniem voor vijftig jaar betrouwbaarheid in beveiligen en bewaken. Niet alleen in Limburg, waar we ons van oudsher thuis voelen. Ook in de rest van Zuidoost-Nederland!

De werkzaamheden variëren, waardoor de tijd vliegt!

Peter Laumen – Beveiliger – Intergarde

 

Uitgelichte vacatures

Beveiliger

Wij zijn op zoek naar een professionele en ervaren beveiliger voor onze locaties in Venlo en omstreken. Als beveiliger ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van gebouwen, eigendommen en medewerkers. …

Venlo36.00 uurMBO14.50 uur

Toezichthouder

Voor een klant van ons in Venlo die zich bezig houden met de beveiliging van een groot aantal logistieke bedrijven in en rondom Venlo zijn we op zoek naar Toezichthouders! …

5911 Ht Venlo16.00 uurMBO13.00 uur

Download onze casepaper