Werken bij Jumbo

Daar gebeurt het! Waarom kiezen tussen het grootste assortiment, de laagste prijzen of de beste service? Bij Jumbo krijg je het allemaal!

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen van online winkelen aan toe gaat of hou je misschien gewoon van actief werken? Hoe dan ook, hier is je kans! Als lid van het Jumbo online team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de bestellingen van de klanten van een groot deel van Nederland.

Hoe is het om bij Jumbo te werken? Jumbo is een van de grootste en snelst groeiende supermarktketens van Nederland. Jumbo maakt winkelen gemakkelijk en leuk. Elke dag zetten duizenden collega’s zich in om het winkelen voor iedereen elke dag een feest te maken!

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Ook dit is mogelijk bij Jumbo want daar gebeurt het!

 

Ik hou van challenges; ik kwam hier zonder de taal te spreken en ik had niet verwacht het tot teamleider te schoppen!

David – Teamleider – Jumbo

 

Uitgelichte vacatures

Medewerker bedrijfskantine

Zoek je een uitdagende functie in 's-Hertogenbosch als Medewerker bedrijfskantine? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en zich thuis voelt in de afwaskeuken? Heb je …

's-Hertogenbosch33 - 40 uurWO€ 14.34 per uur excl. toeslagen

Onderhoudsmedewerker

Heb jij een passie voor techniek en denk je graag in oplossingen? Lijkt het jou leuk om te werken in een hypermodern distributiecentrum waarbij je met veel verschillende soorten technieken …

Nieuwegein33 - 40 uurMBOEen meer dan marktconform salaris