Werken bij Michael Kors

Jij kent Michael Kors vast van hun luxe artikelen en mooie designer kleding. Maar wist je al dat Michael Kors ook een geweldige werkgever is?

In Venlo ligt een distributiecentrum met acht warehouses en één kantoor. Vanuit deze locatie verscheept Michael Kors producten door heel Europa en het Midden-Oosten. Zoek je een stabiele baan bij een mooie werkgever, kom dan werken bij Michael Kors!

Bij Michael Kors kun je op diverse functies in de logistiek worden ingezet, zoals orderpicker en magazijnmedewerker! Er zijn zowel fulltime banen voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband als ook bijbanen.

Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe accessoires en kleding. Michael Kors richtte zijn luxury fashion bedrijf op in 1981 en produceert momenteel een reeks producten onder zijn kenmerkende Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors en Michael Kors Mens labels. Deze producten omvatten accessoires, schoenen, horloges, sieraden, confectiekleding voor dames en heren, draagbare technologie, brillen en een volledige lijn met geurproducten.

 

Bekijk alle vacatures

Een modern bedrijf waarbij er hard gewerkt wordt, maar ook veel plezier is onder elkaar!

Lotte Douven – Magazijnmedewerker – Michael Kors

 

Uitgelichte vacatures

Warehouse Employee

Who does not know it? Michael Kors, the brand of luxury accessories and clothes. In September 2016 the new warehouse opened in Venlo. We offer interesting vacancies with fulltime jobs …

Venlo40 uurVMBO, HAVO, VWO10,50 per uur

Logistiek Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een internationale uitdaging? Vind je het leuk om dagelijks met mensen in contact te zijn en administratieve af te handelen binnen het Warehouse? Dan hebben …

Venlo40 uurMBO

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Clipper, Daily Fresh Food of DocMorris.