Werken bij Michael Kors

Jij kent Michael Kors vast van hun luxe artikelen en mooie designer kleding. Maar wist je al dat Michael Kors ook een geweldige werkgever is?

In Venlo ligt een distributiecentrum met acht warehouses en één kantoor. Vanuit deze locatie verscheept Michael Kors producten door heel Europa en het Midden-Oosten. Zoek je een stabiele baan bij een mooie werkgever, kom dan werken bij Michael Kors!

Bij Michael Kors kun je op diverse functies in de logistiek worden ingezet, zoals orderpicker en magazijnmedewerker! Er zijn zowel fulltime banen voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband als ook bijbanen.

Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe accessoires en kleding. Michael Kors richtte zijn luxury fashion bedrijf op in 1981 en produceert momenteel een reeks producten onder zijn kenmerkende Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors en Michael Kors Mens labels. Deze producten omvatten accessoires, schoenen, horloges, sieraden, confectiekleding voor dames en heren, draagbare technologie, brillen en een volledige lijn met geurproducten.

Uitgelichte vacatures

Orderpicker

Wil je werken voor een mooi logistiek bedrijf in Venlo en vind je het leuk om ingezet te worden in een mooi magazijn? Voor Michael Kors in Venlo zijn we …

Venlo40 uurMBO10,50 per uur

Voorraadbeheerder

Voor Michael Kors in Venlo zijn we op zoek naar een Cylce Counter voor de afdeling Voorraadbeheer. In deze uitdagende logistieke functie ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheerteam en rapporteer …

Venlo40 uurMBO