Werken bij Nedlin

Bij Nedlin draait alles om de was. De was die afkomstig is van bedrijven in onder andere de Horeca en Zorg wordt door een professioneel team onder handen genomen om weer schoon en strak gestreken en gevouwen de deur uit te gaan.

Het volledig geautomatiseerde systeem van deze wasserij kent diverse werkplekken met verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het sorteren en scannen van binnenkomend wasgoed, maar ook aan het ophangen of inleggen van schoon wasgoed zodat het door de machines gedroogd, gestreken, gevouwen wordt.

Nedlin is gevestigd in Elsloo en in Hoensbroek. Het bedrijf is een echt familiebedrijf waar er voor langere tijd mogelijkheden zijn, ook voor jou! Houd jij van de frisse geur van schone was? Bekijk dan onze vacatures!

 

Bekijk alle vacatures

Kom naar onze inloopavond!

De hele dag onderweg, een tussenstop met een goede work-out én bedrijven verblijden met schoon textielgoed! Kom meer te weten over een te gekke baan bij Nedlin als Chauffeur C/CE. Ook zijn hier enorm veel doorgroeimogelijkheden, want je kunt een opleiding tot chauffeur C/CE volgen, volledig vergoed! Er zijn flexibele werktijden en je kunt 4 of 5 dagen werken.

Kom op 4 april vanaf 18.00 uur naar de Skybox in het Parkstad Limburg Stadion (3e etage) en spreek met onze consultants over deze nieuwe carrière stap!

Schrijf je hiernaast in voor 4 april

Op welke afdelingen kun je aan de slag?

  • Waskeuken
  • Platgoedafdeling
  • Ophangafdeling

Waskeuken

Op deze afdeling komt de vuile was binnen. De vuile was moet vervolgens uit de zakken gehaald en gesorteerd worden. Het gaat hierbij om fysiek zwaar werk! De gesorteerde was gaat vervolgens naar de X-ray. Daar wordt de was op een band gelegd en gaat de was door een scan om te checken of niks achter is gebleven in de kleding zoals pennen en telefoons.

Platgoedafdeling

Op deze afdeling worden dekbedden ingehangen voor een vouwmachine. Schone kleding gaat op hanger in een machine en komt er gevouwen en gestapeld uit. Je haalt deze van de band en legt de schone dekbedden en kleding in containers.

Ophangafdeling

Op deze afdeling wordt schone kleding op hangers gehangen om daarna automatisch getransporteerd te worden naar de strijk-, droog- en vouwmachine. Op deze afdeling is het van belang dat jij over een uitstekende oog-/handcoördinatie beschikt.

Uitgelichte vacatures

Productiemedewerker wasserij

Zonder een persoonlijk touch opereren de machines niet, daarom hebben we jouw hulp nodig! Als productiemedewerker ben je van ontzettende waarde voor Nedlin. Ze staan open voor alle soorten medewerkers, …

Elsloo Lb33 - 40 uurVMBO, HAVO, VWOMBO13.70 per uur

C CE Chauffeur

De hele dag onderweg, een tussenstop met een goede workout én bedrijven verblijden met schoon textielgoed. Voor een industriële wasserij in Elsloo zijn we op zoek naar C/CE Chauffeurs.Als Chauffeur …

Elsloo Lb33 - 40 uurVMBO, HAVO, VWO15.43

Productiemedewerker

Voor een wasserij in Hoensbroek zijn wij opzoek naar allround productiemedewerkers. De functie ''allround'' zegt het al. Je zult binnen het bedrijf op meerdere afdelingen worden ingezet om productiewerkzaamheden te …

Hoensbroek33 - 40 uurVMBO, HAVO, VWO13.70