Werken bij Nedlin

Bij Nedlin draait alles om de was. De was die afkomstig is van bedrijven in onder andere de Horeca en Zorg wordt door een professioneel team onder handen genomen om weer schoon en strak gestreken en gevouwen de deur uit te gaan.

Het volledig geautomatiseerde systeem van deze wasserij kent diverse werkplekken met verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het sorteren en scannen van binnenkomend wasgoed, maar ook aan het ophangen of inleggen van schoon wasgoed zodat het door de machines gedroogd, gestreken, gevouwen wordt.

Nedlin is gevestigd in Elsloo en in Hoensbroek. Het bedrijf is een echt familiebedrijf waar er voor langere tijd mogelijkheden zijn, ook voor jou! Houd jij van de frisse geur van schone was? Bekijk dan onze vacatures!

 

Bekijk alle vacatures

We hebben altijd heel veel plezier tijdens het werken bij Nedlin! Het is hard werken, maar de fijne collega’s maken dit goed.

 

Op welke afdelingen kun je aan de slag?

  • Waskeuken
  • Platgoedafdeling
  • Ophangafdeling

Waskeuken

Op deze afdeling komt de vuile was binnen. De vuile was moet vervolgens uit de zakken gehaald en gesorteerd worden. Het gaat hierbij om fysiek zwaar werk! De gesorteerde was gaat vervolgens naar de X-ray. Daar wordt de was op een band gelegd en gaat de was door een scan om te checken of niks achter is gebleven in de kleding zoals pennen en telefoons.

Platgoedafdeling

Op deze afdeling worden dekbedden ingehangen voor een vouwmachine. Schone kleding gaat op hanger in een machine en komt er gevouwen en gestapeld uit. Je haalt deze van de band en legt de schone dekbedden en kleding in containers.

Ophangafdeling

Op deze afdeling wordt schone kleding op hangers gehangen om daarna automatisch getransporteerd te worden naar de strijk-, droog- en vouwmachine. Op deze afdeling is het van belang dat jij over een uitstekende oog-/handcoördinatie beschikt.

Uitgelichte vacatures

Bijrijder

Wil jij als bijrijder werken voor een high-tech wasserij in Elsloo? Als bijrijder ga je samen met de chauffeur wasgoed ophalen en brengen naar ziekenhuizen en horeca-bedrijven. De vuile was …

Elsloo Lb40 uurVMBO, HAVO, VWO10,80 per uur

Productie Coördinator

Ben jij dé ervaren Coördinator Dienstkleding die wij zoeken voor een hightech wasserij? Het zware werk wordt volledig machinaal gedaan maar ook de menselijke hand speelt nog een belangrijke rol …

Elsloo Lb40 uurMBO

Productieleider

Ben jij dé ervaren Productieleider die wij zoeken voor een hightech wasserij? Het zware werk wordt volledig machinaal gedaan maar ook de menselijke hand speelt nog een belangrijke rol bij …

Elsloo Lb40 uurMBO

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Daily Fresh Food, IKEA.