Werken bij Polygarde

Polygarde levert de juiste professional op het gebied van verkeersregeling, veiligheid of hospitality. Polygarde waakt over gasten en eigendommen, draagt zorg voor een veilige doorstroming van het verkeer, verwelkomt bezoekers, beantwoord telefoontjes en draagt bij aan het handhaven van de openbare orde. Dit kan in de functie van beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA.

Veiligheid, orde en rust. Niemand kan zonder. Als beveiliger bij Polygarde draag je actief bij aan omstandigheden die ervoor zorgen dat mensen zich kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld bij een evenement of concert. Dat mensen ongestoord kunnen werken en ’s avonds naar huis rijden in de wetenschap dat ze alles veilig achterlaten.

Verkeersregelaars van Polygarde zorgen dat mensen om een obstakel heen worden geleid. Dat ze soepel een alternatieve route krijgen aangereikt. Dat ze niet onnodig lang op weg zijn naar hun bestemming.

Polygarde levert de juiste professionals op het gebied van verkeersregeling, veiligheid of hospitality, zodat we samen een omgeving creëren waarin iedereen zich veilig voelt. Werken bij Polygarde betekent werken voor een opdrachtgever die in mensen gelooft!

Ik werk voor de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

Harry Diederen – Verkeersregelaar – Polygarde

 

Uitgelichte vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures in deze categorie beschikbaar.

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper