Werken bij PostNL

Al sinds jaar en dag bezorgt PostNL brieven en pakketten in Nederland. Je hoeft dus op verjaardagen nooit uit te leggen wat voor bedrijf je werkgever is!

Werken bij PostNL betekent dat je ervoor zorgt dat Nederland blijft draaien. Dag in dag uit worden er miljoenen brieven en pakketten bezorgd bij miljoenen huishoudens. Binnen PostNL geldt dat iedereen een onmisbare schakel is. Elke medewerker levert een waardevolle bijdrage. Of je nou op je fiets of scooter de brieven rondbrengt in het dorp, of stad en land afrijdt met een PostNL-bus.

Je creëert daarnaast een mooie wisselwerking. Jij zorgt als bezorger voor daadkracht en service met een glimlach. PostNL zorgt er voor dat medewerkers de vrijheid genieten om hun werk op een goede wijze uit te voeren en hun talenten en ideeën verder kunnen ontwikkelen.

Wij hebben zowel vakantiewerk als banen voor de lange termijn met uitzicht op een dienstverband in het vooruitzicht.

PostNL is een echt Nederlands bedrijf met een lange historie en een uniform dat iedereen herkent. Zij bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per  week post. Voor klanten ben jij een onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld!

Bij ons werk je samen met tienduizenden collega’s met een oranje hart!

Danny van Elteren – Magazijnmedewerker – PostNL

 

Uitgelichte vacatures

Postbezorger - omgeving Echt

Per dag breng jij zo'n twee tot vier uur de post rond in je eigen postcodegebied. Alvorens je start aan je werkdag, haal je de post op bij het depot om …

Heerlen9 - 16 uurVMBO, HAVO, VWOMBO13.27

Medewerker Planbalie Magazijn bij PostNL

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het plannen en organiseren van magazijnactiviteiten? Bij ons magazijn hebben we een vacature voor een gedreven en …

Born33 - 40 uurVMBO, HAVO, VWOMBOVanaf € 13.27 per uur