Werken bij Sappi

Ben jij uit het juiste hout gesneden om te werken in de papierindustrie? Wij zoeken voor Sappi in Maastricht zowel ervaren als beginnende, leergierige operators en bieden een diverse banen met een uitstekend salaris en toeslagen!

Binnen Sappi Maastricht vind je een technologisch hoogwaardig productieproces, high tech toepassingen en constante innovatie. Daarmee maakt Sappi iedere dag opnieuw een prachtig product. De medewerkers van Sappi krijgen de ruimte om te leren en te groeien in hun vak, want zij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken.

Daarom hecht Sappi veel waarde aan de groei en ontwikkeling van haar medewerkers. Sappi ondersteunt haar medewerkers met opleidingen en trainingen en vindt het belangrijk dat medewerkers erkend en gewaardeerd worden. Maar bovenal is Sappi Maastricht een leuke plek om te werken omdat de medewerkers het ‘samen presteren en samen plezier maken’ hoog in het vaandel hebben staan!

Bij Sappi kun je op diverse functies in de logistiek en als operator worden ingezet! Er zijn zowel fulltime banen voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband als ook bijbanen.

Sappi is een internationaal opererend bedrijf met papier- en pulpfabrieken in Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en West-Europa. Het bedrijf is in 1936 in Zuid-Afrika opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Johannesburg. Het is ’s werelds grootste producent van houtvrij gestreken papier.

Ben jij net als ik uit het juiste hout gesneden om te werken in de papierindustrie?

Bart Grafmans – Heftruckchauffeur – Sappi

 

Uitgelichte vacatures

Bedrijfsbeveiliger (32-40uur per week)

Voor onze klant in Maastricht zoeken wij een professionele en ervaren beveiliger die graag in 2-ploegendienst wilt werken.  Als bedrijfsbeveiliger ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en …

Maastricht0.8 tot 1.0 fteMBO€16.27

Werkvoorbereider

Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. In deze rol ben je werkzaam binnen de onderhoudsorganisatie van onze opdrachtgever. De Technische dienst bestaat uit een team van …

Maastricht40 uurHBO3200 - 4200

Operator

Ben jij uit het juiste hout gesneden om te werken in de papierindustrie? Voor Sappi Maastricht zoeken wij ervaren als beginnende, leergierige operators.  Sappi is wereldleider op het gebied van …

Maastricht33.60 uurMBO15.91 uur

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper