Werken bij SoFine Foods

Houd je van lekker eten en krijg je er boordevol energie van om dag in dag uit bezig te zijn met plantaardige voeding die niet alleen gezond, duurzaam en vriendelijk voor het milieu is, maar ook nog eens ontzettend lekker smaakt? Dan is SoFine Foods in Landgraaf de ideale plek voor jou om aan de slag te gaan. Jij zorgt ervoor dat niet alleen jij maar ook de rest van de hele wereld verliefd raakt op de plantaardige producten van SoFine Foods.

SoFine Foods is onderdeel van de Zwitserse Migros Groep. Migros investeert fors in SoFine Foods en heeft flinke groeiambities. Op dit moment werken er om en nabij de 300 medewerkers. Dit betekent dat er de komende tijd volop mogelijkheden zijn om veel te werken en jezelf te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf! Je kunt onder andere aan de slag als inpakker, productiemedewerker en operator. Werken bij SoFine Foods betekent werken binnen een sterk groeiende organisatie die bekendstaat om haar doorgroeimogelijkheden. Daarnaast heb je recht op onregelmatigheidstoeslagen en een ADV-vergoeding. En last but not least: vrije weekenden.

Medewerkers van SoFine Foods verrichten dagelijks ijzersterke inspanningen om de wensen van klanten en consumenten te vervullen en alle verwachtingen te overtreffen. Dit gebeurt op een innovatieve, duurzame en efficiënte manier.

SoFine Foods is gevestigd op het industrieterrein Abdissenbosch in Landgraaf. Het bedrijf is, via de Buitenring Parkstad, gemakkelijk te bereiken. SoFine Foods is ontstaan in 1963 en richtte zich in eerste instantie op het maken van tofu. Tegenwoordig beschikt SoFine Foods over een aantrekkelijk en breed assortiment van plantaardige vlees- en tofuproducten voor iedereen: jong en oud, grote eters en kleine eters. SoFine Foods staat erom bekend dat ze korte communicatielijnen heeft, er snelle beslissingen worden genomen en er een grote mate van gedrevenheid aanwezig is om dagelijks een hoge kwaliteit en uitmuntende prestaties te leveren.

 

Bekijk alle vacatures

We proberen iedere dag een beetje beter te worden, dat wordt ook erg gestimuleerd door alle medewerkers hier.

Dirk Alberts – Productiemedewerker -SoFine Foods

 

Uitgelichte vacatures

Operator food

Hou jij van gezond en verantwoordelijk eten? Ben jij iemand die technische of procesindustrie ervaring heeft? Voor een productiebedrijf, actief in de Vegan sector, zijn wij opzoek naar operators!Belangrijke taken en …

Landgraaf33 - 40 uurHBOMBO€ 2300 - € 2700

Productie/ompak medewerker food

Hou jij van gezond en verantwoordelijk eten? Voor een productiebedrijf, actief in de Vegan sector, zijn wij opzoek naar productiemedewerkers!. Het is een gezellig, hecht team waarbij je werkzaam zult …

Landgraaf33 - 40 uurMBO13.57