Werken bij Vandemoortele

Ga aan de slag als productiemedewerker bij Vandemoortele in Brunssum! Je werkzaamheden zullen voornamelijk op de inpak- of bakkerijafdeling plaatsvinden. Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het diepgevroren gebak dat op tijd in de supermarkten en bakkerijen moet komen. Klinkt flexibel werken én lekkere gratis gebak in je pauze aantrekkelijk?

Vandemoortele is van oorsprong een familiebedrijf uit België dat met circa 5.000 medewerkers in 12 Europese landen inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de Europese voedingsbranche. De organisatie concentreert zich op twee business units: diepgevroren bakkerijproducten en margarines, vetten & oliën.

Vandemoortele is een overzichtelijke en flexibele verkooporganisatie, gericht op professionals in de ambachtelijke bakkerij, foodservice en industrie. Goede smaak vereist producten van hoge kwaliteit en toegevoegde waarde. Dat is precies wat Vandemoortele biedt: hoogwaardige voedingsproducten voor de professionele gebruiker, die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Op het moment dat je aan de slag gaat als productiemedewerker bij Vandemoortele kun jij zowel parttime als fulltime aan de slag. Je geeft jouw beschikbaarheid zelf door, zodat wij weten wanneer wij jou kunnen inplannen. Verder bieden wij jou vanaf 21 jaar een salaris van 10,95 euro bruto per uur (excl. ploegentoeslag).

Ik maak de lekkerste producten bij Vandemoortele!

David Jeurissen – Bakker – Vandemoortele

 

Uitgelichte vacatures

Productiemedewerker

Voor bakkerij Vandemoortele zijn wij op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers.Je werkzaamheden als productiemedewerker zijn voornamelijk op de inpak- of bakkerij afdeling. Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor de …

Brunssum25 - 32 uur33 - 40 uurMBO13.27