Waar kunnen wij
jou mee helpen?

Werken op uitzend- of payrollbasis, via werving & selectie of zelfs detachering: het is allemaal mogelijk bij Wiertz Company. Voor elke oplossing hebben we verschillende soorten werk, waardoor jij altijd slaagt bij het vinden van een passende baan.

Zoek je een tijdelijke baan en kun je niet wachten om direct aan de slag te gaan? Of het nu in de zorg is, in de bouw of zakelijke dienstverlening: bij Wiertz Flex Solutions is alles mogelijk en kun je bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches werken.

Ben jij echter meer een horecatopper en wil je weten welk aanbod er is binnen deze branche? Wiertz Hospitality Solutions zorgt er dan voor dat jij met een horecabaan op zak aan de slag kunt. Ook internationale flexmedewerkers zijn bij ons aan het juiste adres, want daarvoor hebben we met Wiertz International Solutions de beste oplossing in huis.

De hbo’ers en wo’ers die op basis van werving & selectie of detachering willen werken, kunnen terecht bij onze consultants van Wiertz Career Solutions.

Wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jou? Klik dan op de oplossing die het beste bij jou past en wij bieden je de passende oplossing.