Je kunt bij Wiertz Career Solutions niet alleen werken op basis van werving & selectie, maar ook via ons gedetacheerd worden bij één van onze werkgevers. Het betekent wel dat je in dienst bent van Wiertz Career Solutions, oftewel: wij zijn de werkgever en plaatsen je bij een van onze opdrachtgevers voor een bepaalde periode.

Automatisch betekent dit ook dat wij in the lead zijn als het draait om persoonlijke ontwikkeling, urenregistratie, het uitbetalen van je salaris en je arbeidsvoorwaarden. Dit dient fatsoenlijk en goed geregeld te zijn. Tenslotte zorgen wij er ook voor dat als de ene detacheringsopdracht eindigt, je weer een volgende detacheringsjob krijgt voorgeschoteld van ons. Hierin begeleiden. Bekijk hieronder welke vacatures wij momenteel beschikbaar hebben.

Uitgelichte vacatures

Maintenance Manager

Plannen, organiseren en regisseren ziet jou in het bloed. Als Maintenance Manager zorg jij dat de onderhoudswerkzaamheden goed verlopen en ben je verantwoordelijk voor het aansturen en delegeren van de …

Rotterdam33 - 40 uurHBOWOafhankelijk van leeftijd en ervaring

HR Adviseur

Als HR Adviseur bij onze relatie in Horst speel je een essentiële rol in het Human Resources-team. Je bent gericht op interne relaties en beïnvloedt (indirect) het gedrag van mensen …

Horst25 - 32 uurHBOWO€ 3.781 en € 4.517

Verkoopadviseur

Jij zal je bezig houden met de verkoop van personenwagens, het up-todate houden van alle sociale media, het onderhouden van klantcontact en alle bijkomende werkzaamheden. 

Terneuzen33 - 40 uurHBOMBOEen meer dan marktconform salaris