Bij Wiertz Company kun je via Wiertz Payroll Solutions ook op payrollbasis aan de slag. Wat houdt dit in? In dat geval heb je een arbeidsovereenkomst met ons, maar bespreek je de dagelijkse gang van zaken met de organisatie waar je werkzaam bent. Je zult dus niet dagelijks contact met ons hebben. Jouw eerste aanspreekpunt is je direct leidinggevende binnen dit bedrijf. Het bedrijf waar je werkt is verantwoordelijk voor je persoonlijke begeleiding en het inwerken.

Jouw leidinggevende informeert je over praktische zaken, zoals werktijden, veiligheids- en huisregels. Ook bespreekt hij of zij opleidingsmogelijkheden met je. Wiertz Payroll Solutions is dus enkel werkgever in juridisch opzicht. Wij verzorgen de uitbetaling van je salaris en regelen alle administratieve zaken. Dit doen we zeer efficiënt en professioneel. En daar heb jij alle voordelen van.

Je krijgt bij Wiertz Payroll Solutions de aandacht die je verdient als payrollmedewerker. Je ontvangt je loon altijd op tijd en je kunt rekenen op vakkundige ondersteuning en begeleiding door ervaren consultants. Ook het verstrekken van de loonspecificaties, jaaropgaven en arbeidsovereenkomsten is bij ons prima geregeld.

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper