Westelijk Mijnstreek en Midden Limburg: het economisch hart van de provincie

Westelijk Mijnstreek en Midden Limburg: het economisch hart van de provincie

Na een periode van onzekerheid trekt onze economie aan. Dat is goed nieuws. De Westelijke Mijnstreek en Midden Limburg vervult als economisch hart een voortrekkersrol. Er ontstaan volop vacatures welke vervuld moeten worden. Flexibiliteit staat hierbij voorop. Op 5 september a.s. organiseert Wiertz Personeelsdiensten een banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden in de vestigingen in Sittard, Roermond en Weert.

Tijdens deze banenmarkt spreken de mensen van de uitzendorganisatie veel enthousiaste werkzoekenden van elk opleidingsniveau. Werkgevers kunnen hun vacatures gratis en vrijblijvend presenteren tijdens deze banenmarkt. Hierdoor kan men bedrijven promoten bij deze werkzoekenden.

Werken met Wiertz Personeelsdiensten kent vele voordelen: men kiest voor een persoonlijke benadering en de betrokkenheid van een Limburgs familiebedrijf. Een partner in de regio die actief meedenkt en creatieve oplossingen bedenkt. Met één gezamenlijk doel: de juiste medewerkers op de juiste plaats. Dat is voor ieder bedrijf van levensbelang.

Werkgevers die mee willen doen aan de banenmarkt kunnen een overzicht maken van de openstaande vacatures binnen de organisatie. Na afloop van de banenmarkt ontvangt men vrijblijvend de beste kandidaten voor deze functies.