Wie nu zonder werk thuis zit of iets anders zoekt, kan direct aan de slag

Wie nu zonder werk thuis zit of iets anders zoekt, kan direct aan de slag

Nu er langzaam maar zeker een einde komt aan de coronacrisis, begint de economie weer op volle toeren te draaien. Werkgevers in het hele land maken zich op voor drukke tijden. Het land gaat open, er is werk aan de winkel. En niet zo’n beetje. Vandaar dat er volop gezocht wordt naar personeel. Volgens Wiertz Company kan iedereen die nu zonder werk thuis zit of iets anders zoekt, direct aan de slag. Het bedrijf doet daarom een bijzondere belofte: iedere werkzoekende die zich meldt, krijgt binnen 24 uur twee banen aangeboden.

Explosieve stijging aantal werkenden
“We zien dat het aantal flexmedewerkers dat dagelijks via Wiertz Company aan het werk is, in de afgelopen maanden explosief is gestegen”, aldus Edith Hageman, Commercieel Directeur van Wiertz Company. “Dat komt enerzijds doordat we steeds nadrukkelijker landelijk actief zijn en partnerships aangaan met grote werkgevers tussen Groningen en Maastricht. Anderzijds komt het vooral doordat alle werkgevers samen schreeuwen om personeel. Onze klanten schalen de vacatures iedere dag op met tientallen tegelijkertijd. We hebben momenteel zo’n 1.000 vacatures beschikbaar, er is voor ieder wat wils.”

Niveau van voor COVID-19
Het aantal openstaande vacatures zit boven het niveau van voor de COVID-19-pandemie.
Het gaat daarbij voor een deel om tijdelijke banen, maar het gaat ook vaak om banen met een vooruitzicht op een vast dienstverband of een contract bij de opdrachtgever direct bij aanvang van de werkzaamheden. Wiertz Company staat daarbij altijd garant voor CAO-beloning, opleiding en goed werkgeverschap. Wiertz Company mag als landelijke organisatie op het gebied van mens en werk een groot aantal gerenommeerde werkgevers tot haar klantenkring rekenen. En er komen dagelijks nieuwe klanten bij. In alle sectoren, waaronder de productie, logistiek, horeca, callcenter, onderwijs en techniek.

Twee banen binnen 24 uur
“Wij denken dat op dit moment niemand meer zonder werk thuis hoeft te zitten”, aldus Edith Hageman. “Wij vinden dat iedereen een baan verdient. Daarom roepen we alle werkzoekenden op zich massaal bij ons te melden. Ook voor wie al werkt en op zoek is naar iets anders of voor wie tijdens de aankomende vakanties wat bij wilt verdienen. Wij garanderen dat iedereen die zich bij ons meldt binnen 24 uur kan kiezen uit minimaal twee banen.”

Wil jij ook direct aan de slag? Schrijf je dan in via wiertz.com/inschrijven en ontvang die 2 job offers!