Wiertz Barometer: actief op zoek naar feedback

Wiertz Barometer: actief op zoek naar feedback

Van 17 tot en met 30 juni kunnen opdrachtgevers, flexkrachten en medewerkers Wiertz Company beoordelen in de Wiertz Barometer. CEO Roger Holtus: “Door het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken laten we zien dat we feedback serieus nemen.” De Wiertz Barometer wordt aan het einde van ieder kwartaal verzonden.

Het doel van het periodiek versturen van klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken is inzicht. Hoe beoordelen opdrachtgevers, flexkrachten en medewerkers onze organisatie? Op basis van de resultaten krijgen sterke punten meer nadruk en aandachtspunten worden concreet aangepakt. De uitnodiging om de Wiertz Barometer in te vullen wordt per email verzonden op maandag 17 juni.

Verzekerd van actuele inzichten
CEO Roger Holtus is duidelijk over de vraag waarom er zoveel aandacht is voor de Wiertz Barometer in zijn organisatie: “Door het uitvoeren van tevredenheidsonderzoek laten we aan klanten en flexkrachten zien dat we feedback serieus nemen. We zijn uiteraard zeer geïnteresseerd in hoe onze dienstverlening wordt ervaren.” Wiertz Company is een lerende organisatie, benadrukt hij. Ontwikkeling moet altijd centraal staan. De Wiertz Barometer speelt daar een belangrijke rol in. “Door ieder kwartaal de vinger aan de pols te houden, zijn we verzekerd van actuele inzichten. Het is dan zaak om daar een vervolg aan te geven en het gesprek met onze klanten, flexkrachten en medewerkers aan te gaan. Het invullen van de Wiertz Barometer is het begin van het proces, niet het einde.”

Wiertz Barometer: 10 items
Er wordt alle respondenten gevraagd om een oordeel op een schaal van 10 te geven aan 10 centrale items. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke opmerkingen. Deelname neemt maximaal 5 minuten tijd in beslag.

Vier keer per jaar
De enquêtes worden 4x per jaar verzonden. De Wiertz Barometers blijven steeds 2 weken geopend. De Wiertz Barometer wordt steeds verzonden rond de 15e van de laatste maand van een kwartaal. De resultaten staan vervolgens centraal op het Management Overleg dat steeds twee weken later plaats vindt. Aan dat overleg nemen alle leidinggevenden van Wiertz Company en haar dochterondernemingen Wiertz Peroneelsdienten, Payroll Nederland en ZUID recruiters deel.


Lees verder:
Nino Bellinzis van Stichting Relim en Igor Buck van Wiertz Company hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Doel van de samenwerking is het succesvol begeleiden van de kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan. Lees hier meer over de samenwerking!

Wiertz Company gaat Credo Huis actief ondersteunen en investeert daarmee in een nieuwe toekomst voor jongeren die thuisloos zijn. CEO Roger Holtus bekrachtigt met zijn handtekening de actieve bijdrage aan de begeleiding van jongeren in een Credo Huis. Het einddoel is een succesvolle re-integratie van de jongeren op de arbeidsmarkt.