Wiertz Barometer: groeiende waardering

Wiertz Barometer: groeiende waardering

De resultaten van de Wiertz Barometer van het derde kwartaal zijn bekend. CEO Roger Holtus is tevreden over de uitslagen: “We zetten de stijgende lijn voort.” De Wiertz Barometer wordt aan het einde van ieder kwartaal verzonden.

Het doel van het periodiek versturen van klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken is inzicht. Hoe beoordelen opdrachtgevers, flexkrachten en medewerkers onze organisatie? Op basis van de resultaten krijgen sterke punten meer nadruk en aandachtspunten worden concreet aangepakt.

Groei in omzet, maar ook groei in waardering
Waar de uitzendmarkt al een flinke tijd krimpt, groeit Wiertz Company nog altijd ten opzichte van verleden jaar. Belangrijker vindt Holtus de stijgende waardering bij opdrachtgevers en met name flexkrachten. “Wij geloven dat een gezond financieel resultaat het onvermijdelijke gevolg is van Engagement3. Daarmee bedoelen we enthousiaste (flex-) medewerkers, enthousiaste klanten en een betrokken leef- en werkomgeving. Dat (flex-)medewerkers Wiertz Company met een 8.1 beoordelen en klanten onze dienstverlening met een 7.7 beoordelen dit kwartaal, bewijst dat we op koers liggen. Zeker als je bedenkt dat die cijfers ieder kwartaal hoger worden.’

Wiertz Company is een lerende organisatie, benadrukt hij.  Het is dan zaak om daar een vervolg aan te geven en het gesprek met onze klanten, flexkrachten en medewerkers aan te gaan. Het invullen van de Wiertz Barometer is het begin van het proces, niet het einde.”

Wiertz Barometer: 10 items
Er wordt alle respondenten gevraagd om een oordeel op een schaal van 10 te geven aan 10 centrale items. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke opmerkingen. Deelname neemt maximaal 5 minuten tijd in beslag.

Vier keer per jaar
De enquêtes worden 4x per jaar verzonden. De Wiertz Barometers blijven steeds 2 weken geopend. De Wiertz Barometer wordt steeds verzonden rond de 15e van de laatste maand van een kwartaal. De resultaten staan vervolgens centraal op het Management Overleg dat steeds twee weken later plaats vindt. Aan dat overleg nemen alle leidinggevenden van Wiertz Company en haar dochterondernemingen Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Nederland en ZUID recruiters deel.

 


Lees verder:
Download hier de whitepaper met de hoofdpunten van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Daarnaast noemen we 11 concrete actiepunten die uw organisatie op weg helpen bij het voorbereiden en implementeren van de wijzigingen.