Wiertz Callcenter Solutions het antwoord op stijgende vraag naar callcenter medewerkers

Wiertz Callcenter Solutions het antwoord op stijgende vraag naar callcenter medewerkers

Met een aantrekkende economie is er momenteel sprake van een sterke stijging van de vraag naar callcenter medewerkers in Limburg. Om die reden breiden wij ons dienstenpakket uit met Wiertz Callcenter Solutions. Een nieuwe dienst waarmee wij  specifiek mikken op een groeiende branche waar momenteel landelijk zo’n 160.000 mensen in werkzaam zijn en die een impuls moet bieden aan de werkgelegenheid in onze provincie.

“Met Wiertz Callcenter Solutions vullen we een grote behoefte in die speelt bij veel Limburgse organisaties. Deze doen namelijk steeds vaker beroep op een flexibele schil om hun vacatures in een callcenter in te vullen”, legt Harm Wiertz uit. “Voor werkzoekenden is een callcenter een dynamische werkomgeving die perspectief biedt voor een opstap in een verdere uitbouw van hun carrière. Flexkrachten die via ons aan de slag gaan als callcenter medewerkers testen we vooraf en ontvangen daar waar nodig enkele trainingen. Op die manier zorgen we dat krachten soepel instromen bij onze opdrachtgevers.”

samenwerking Teleperformance-Wiertz Callcenter SolutionsBinnenkort wordt gestart met een wervingscampagne die werkzoekenden in Limburg en de grensregio bekend moet maken met het werken in callcenter en de kansen die wij hen daarbij bieden. Met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst met Teleperformance Benelux in Maastricht hebben we onlangs een nieuwe topspeler in de contactcenter branche toegevoegd aan ons klantenbestand.

Met Wiertz Callcenter Solutions bieden wij werkgevers een extra dienst aan die onderdeel uitmaakt van een compleet en op maat ingericht dienstenpakket. Samen met de diensten Wiertz Uitzenden, Wiertz International Recruitment, Wiertz professionals, Wiertz Inhouse Services en Wiertz Gastvrij vullen wij hiermee de flexibele schil van organisaties succesvol in.