Wiertz Company breidt salesteam fors uit

Wiertz Company breidt salesteam fors uit

Met de komst van Walter Jansen, Annemiek de Paauw en Madeleine van der Heijden heeft Wiertz Company haar salesteam fors versterkt. Daarmee zet ze haar ambitieuze landelijke groeiambities kracht bij. “Wij geloven in de kansen van de markt en in onze eigen kracht”, geeft CEO Roger Holtus aan.

De drie nieuwste versterkingen op salesvlak hebben allemaal een eigen aandachtsgebied. Waar Walter Jansen zich als National Salesmanager volledig gaat richten op Payroll Nederland, ligt de focus van Annemiek de Paauw op International Recruitment (arbeidsmigranten) en gaat Madeleine van der Heijden samen met Michael Hendriks Nederland steeds verder veroveren namens Wiertz Company.

De toekomst van Wiertz Company brengt het familiebedrijf dus steeds nadrukkelijker buiten de provincie Limburg. “Met de versterking van ons salesteam benadrukken we onze ambitieuze groeidoelstellingen”, aldus Roger Holtus, CEO van Wiertz Company. “We zijn erg blij met de komst van Walter, Annemiek en Madeleine. We halen een berg aan ervaring binnen, én de nodige slagkracht. Met hun komst zetten we een nieuwe stap om onszelf op het gebied van salesmanagement te versterken en een nog betere klantfocus te realiseren.”

Toonaangevende marktleider
Wiertz Company bestaat inmiddels 23 jaar en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships.

Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot de toonaangevende marktleider op het gebied van mens en werk in Zuidoost-Nederland en daarbuiten steeds nadrukkelijker actief met gespecialiseerde diensten.

Met labels zoals Wiertz Personeelsdiensten, ZUID recruiters, ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers, Payroll Nederland en Contracting Nederland heeft de organisatie 26 filialen binnen en buiten Zuidoost-Nederland en ook in Duitsland en Polen. Er werken dagelijks 100 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers. Hierdoor noteert Wiertz Company in 2020 een autonome begroting van bijna 80 miljoen euro.