Wiertz Company, één sterk merk

Wiertz Company, één sterk merk

In 2030 behoort Wiertz Company tot de top 10 van Nederlandse organisaties in de markt van mens en werk. Bij de route naar een top 10-positie hoort een stevig merk. Wiertz Company bedient om die reden vanaf 2021 de markt vanuit één merknaam: Wiertz Company. De merknamen Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Nederland, ZUID recruiters en ZUID juristen gaan verder als een dienst van Wiertz Company. Omdat er bij Wiertz Company in oplossingen wordt gedacht, worden alle diensten voortaan aangeduid als solutions. De single branding van Wiertz Company gaat gepaard met een nieuwe huisstijl en pay-off.

“We beschikken over een prachtige organisatie met krachtige solutions. Daar hoort een sterk merk bij met een stevig verhaal. Een verhaal dat niet alleen vertelt wat we doen, maar vooral hoe en waarom we het doen”, benadrukt CEO Roger Holtus. “Daarom zijn we teruggegaan naar de tekentafel en hebben we gekozen voor een sterke positionering die ons DNA blootlegt. Al sinds de start in 1997 verkent Wiertz Company continu nieuwe wegen in de wereld van mens en werk. Nieuwsgierigheid zit in alle haarvaten van ons bedrijf en in de medewerkers. Daaruit is de nieuwe huisstijl en pay-off ontstaan. Dit helpt ons om, naast een duidelijke strategie, ons nog beter te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie en vanuit één duidelijk merk te communiceren met alle doelgroepen.”

Toonaangevend familiebedrijf
Wiertz Company bestaat sinds 1997 en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships. Het bedrijf, dat nog steeds in eigendom is van oprichters Wiertz, is ontstaan in Limburg en inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende partner in Nederland.

Connecting Talent
Wiertz Company gelooft dat iedereen talentvol is en helpt mensen en bedrijven hun natuurlijk potentieel te benutten. Centraal in de dienstverlening van Wiertz Company staan enthousiaste flexmedewerkers, enthousiaste klanten en enthousiaste collega’s. Wij brengen talent bij elkaar.

Sterk groeiende organisatie
Wiertz Company is een sterk groeiende organisatie, met naast haar digitale oplossingen, 19 fysieke vestigingen in zowel Nederland, Duitsland als Polen. Bij Wiertz Company werken dagelijks 120 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een professionele governance met aandeelhouders, toezichthouders en bestuurders. Wiertz Company biedt oplossingen voor de brede wereld van mens en werk: Wiertz Flex Solutions, Wiertz Payroll Solutions, Wiertz Career Solutions, Wiertz Hospitality Solutions, Wiertz Digital Solutions, Wiertz International Solutions, Wiertz Inhouse Solutions en Wiertz Legal Solutions.

Voor 2021 koerst Wiertz Company op een begroting van ruim 92 miljoen euro. De komende jaren wil de organisatie haar omzetniveau minimaal vervijfvoudigen. Wiertz Company wordt bestuurd door Roger Holtus (CEO), Luc Prevoo (CFO) en Edith Hageman (CCO).


Meer info? 
Wilt u meer weten over ons sterke merk en de nieuwe route die we zijn ingeslagen met Wiertz Company? Neem dan contact met ons op.