Wiertz Company en Charlemagne college samen sterk in werk voor HAVO-leerlingen

Wiertz Company en Charlemagne college samen sterk in werk voor HAVO-leerlingen

Uitvalgegevens van HBO-opleidingen in Nederland laten zien dat er voor studiesucces meer nodig is dan goede cijfers voor afzonderlijke vakken. Dit geldt in het bijzonder voor HAVO-leerlingen. Het Charlemagne College in Landgraaf wil hier op inspelen door scholieren al in een vroeg stadium te laten kennis maken met potentiële werkgevers, de lokale arbeidsmarkt en de competenties die nodig zijn om na het afronden van school succesvol aan het werk te gaan.

Wiertz Company heeft toegezegd om het Charlemagne College in Landgraaf hierin te ondersteunen. Voor HAVO-scholieren zoeken wij naar bedrijven waar een 2-3 daagse snuffelstage mogelijk is. Het doel van dit plan is om scholieren in een vroeg stadium kennis te laten maken met potentiële werkgevers in de regio en de competenties die ze later nodig hebben.

Wij ondersteunen Charlemagne College hierin en zijn daarom op zoek naar bedrijven, instellingen en/of organisaties die door HAVO-4 leerlingen benaderd mogen worden voor een stageperiode van twee, maximaal drie dagen in de periode van februari 2017 tot en met juni 2017. De bedoeling van deze stage is om de stagiair(e) een zo breed mogelijk beeld van het stagebedrijf te laten krijgen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@wiertzcompany.com zodat wij dit fraaie, lokale initiatief samen met u kunnen ondersteunen!