Wiertz Company introduceert nieuwe campagne ‘Begin een nieuwe dag’

Wiertz Company introduceert nieuwe campagne ‘Begin een nieuwe dag’

Wiertz Company en haar labels  starten vandaag met een nieuwe campagne. In het straatbeeld, online en op social media zullen de merken van het familiebedrijf zichtbaar zijn met de uitingen van de campagne Begin Een Nieuwe Dag. Centraal in de campagne staat de overtuiging dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt.

Versterken van ambitie
De centrale gedachte van Wiertz Company is dat iedereen meer kan dan hij of zij denkt. Dat geldt voor werkzoekenden, maar ook voor bedrijven en de eigen medewerkers. Roger Holtus, CEO van Wiertz Company: “Iedereen wordt gelukkig van het benutten van zijn eigen potentie. Wij willen die persoonlijke ambities graag versterken en benadrukken dat in deze nieuwe campagne. Als je met ons samenwerkt, dan begint er letterlijk een nieuwe dag.”

Veilige basis
De campagne gaat over jezelf verbeteren en de vaste overtuiging dat iedereen gelukkig wordt van de juiste baan, de een betrokken werkgever en collega’s die bij hem of haar passen. Holtus: ”Om werk te maken van je talenten, heeft iedereen een veilige basis als vertrekpunt nodig. Onze labels bieden dat fundament. Door persoonlijke aandacht en lokale aanwezigheid, is er bij ons altijd ruimte om over ambities en wensen te spreken. Wij zorgen voor de juiste baan, voor de begeleiding en eventuele opleidingen. Zo komen nieuwe mogelijkheden binnen handbereik. Onze nieuwe campagne moedigt mensen de eerste stap te zetten en kennis met ons te maken.”

Over Wiertz Company:
Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Zuid-Nederlandse arbeidsmarkt. De labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Nederland, ZUID recruiters en  Contracting Limburg maken onderdeel uit van Wiertz Company. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Polen en Duitsland werken dagelijks meer dan 95 vaste medewerkers en ruim 3.500 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers.


Lees verder:
Als je Harry Koks en Henk Hofsteenge tien jaar geleden had verteld dat ze na hun pensionering als verkeersregelaar aan het werk zouden gaan, hadden ze je niet geloofd. Maar nu ze via Wiertz Personeelsdiensten bij Polygarde werken en hun diploma verkeersregelaar hebben behaald, kijken ze heel anders naar het verkeer. “Mensen op een comfortabele en veilige manier van A naar B brengen, dat is wat wij doen.”

Wiertz Company lanceert deze week een nieuwe WhatsApp-service. Daarmee is de allround HR-dienstverlener één van de eerste bedrijven in de uitzendbranche die dit communicatiemiddel op grote schaal inzet om in contact te komen en blijven met kandidaten op de arbeidsmarkt.