Wiertz Company introduceert WhatsApp-service

Wiertz Company introduceert WhatsApp-service

Wiertz Company lanceert deze week een nieuwe WhatsApp-service. Daarmee is de allround HR-dienstverlener één van de eerste bedrijven in de uitzendbranche die dit communicatiemiddel op grote schaal inzet om in contact te komen en blijven met kandidaten op de arbeidsmarkt.

Snel en persoonlijk communiceren met werkzoekenden
Het oprichten van de WhatsApp-service maakt onder andere het sollicitatieproces sneller en effectiever. Zo kunnen werkzoekenden met één laagdrempelig bericht via WhatsApp hun interesse kenbaar maken voor een vacature. Of een prangende vraag stellen aan een intercedent of recruiter. De medewerkers van Wiertz Company zijn enthousiast aan het appen geslagen en de eerste gesprekken bij opdrachtgevers zijn al via WhatsApp geregeld. “WhatsApp is het meest persoonlijke online servicekanaal dat momenteel beschikbaar is. Je communiceert snel en persoonlijk met werkzoekenden”, geeft Sjoerd Hekkens, kantoormanager van Wiertz Personeelsdiensten in Horst aan. “We willen het vinden van een passende nieuwe baan voor iedereen zo eenvoudig mogelijk maken. Communiceren via WhatsApp draagt daar zeker aan bij.”

Laagdrempelig, persoonlijk én innovatief
Managing Director Roger Holtus ziet de introductie van deze service als een logische stap in het nog verder verbeteren van de dienstverlening van Wiertz Company. “Het zit in ons oranje ondernemersbloed om continu te zoeken naar de best mogelijke manier om dagelijks met onze klanten en krachten in contact te komen en te blijven”, benadrukt hij. “Onze WhatsApp-service is laagdrempelig, persoonlijk én innovatief. Onze medewerkers zijn de hele dag online en direct bereikbaar.”

Via webportaal overzichtelijk appen
Wiertz Company werkt met een webportaal waar medewerkers onder hun eigen naam kunnen inloggen. Elke vestiging heeft een eigen 06-nummer. Werkzoekenden kunnen eenvoudig een bericht sturen naar het nummer van de vestiging. Deze persoon wordt dan automatisch als contactpersoon geregistreerd. Via het portaal is het eenvoudig om via de diverse WhatsApp-groepen en contactpersonen een bericht te versturen.


Lees verder:
Event Management Group (EMG) en Wiertz Gastvrij, het horecaspecialisme van Wiertz Company, hebben een opleidingsovereenkomst gesloten. Horecakrachten in opleiding kunnen vanaf nu praktijkervaring opdoen bij een van de drie locaties van EMG in Limburg.

Is er eigenlijk wel sprake van krapte op de arbeidsmarkt? Wat kunnen managers leren van Miles Davis? Waarom zijn banken eigenlijk gesloten op Goede Vrijdag? Bestel hier gratis ‘Vertrouwen in de toekomst’, de gebundelde columns van Roger Holtus!