Wiertz Company is klaar voor nieuwe seizoen Roda JC Kerkrade

Wiertz Company is klaar voor nieuwe seizoen Roda JC Kerkrade

Vrijdag 17 augustus trapt Roda JC Kerkrade tegen Jong Ajax af voor het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Wiertz Company is komend seizoen wederom business partner en vertrouwt op een spannend seizoen waarin een terugkeer naar de Eredivisie uiteraard het doel is.

Businesspartner
Wiertz Company is businesspartner van Roda JC met haar onderdelen Payroll Limburg.nl en Wiertz Gastvrij. Waar Wiertz Gastvrij iedere thuiswedstrijd het horecapersoneel levert, draagt Payroll Limburg.nl zorg voor een deugdelijke en tijdige verloning van alle overige ambulante medewerkers in het stadion. Daarnaast is er een filiaal van Wiertz Personeelsdiensten gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion. Het is uiteraard een unieke locatie, waar werkzoekenden zich kunnen inschrijven, terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek en zelfs trainingen van Roda JC kunnen bijwonen.

Maatschappelijk betrokken partners
Vanuit een maatschappelijk betrokken ondernemen ondersteunt Wiertz Company toonaangevende projecten en partijen in Limburg. Op deze manier draagt het familiebedrijf bij aan de kwaliteit en leefbaarheid van de regio om ons heen. Deze maatschappelijke ambitie wordt versterkt via een intensieve samenwerking met de Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij.

Wiertz Company Lounge: business & pleasure
Het partnership biedt Wiertz Company extra exposure bij een breed en divers publiek. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de eigen skybox, Wiertz Company Lounge. Deze skybox met 24 business seats biedt uitstekende faciliteiten om met relaties, business en pleasure te combineren. Er worden bovendien speeddates, workshops en netwerkevenementen georganiseerd. Klik hier voor een agenda van Wiertz Company Lounge in het Parkstad Limburg Stadion.


Lees verder:
Nieuwe medewerkers in dienst nemen en inwerken is een intensief proces. Een goede onboarding helpt daarbij; je geeft als organisatie direct een goede kick-off aan de employee experience. De volgende vier factoren zorgen voor een geslaagde onboarding.

Op zaterdag 21 juli vond de tweede editie plaats van het Open-Air concert van Guido’s Orchestra op de Markt in Kerkrade. Wiertz Foundation leverde een bijdrage aan het bezoek aan het concert door 100 Kerkradenaren met beperkte financiële middelen op een prachtige muzikale avond te trakteren.