Wiertz Company ISO-9001 & 14001 gecertificeerd!

Wiertz Company ISO-9001 & 14001 gecertificeerd!

De klantenportefeuille van Wiertz Company is uitermate divers. Variërend van lokale MKB bedrijven tot internationaal opererende multinationals. Met name door de groei ontstond de behoefte aan een ISO-kwaliteitsmanagementsysteem om te kunnen voldoen aan de hoogste (internationale) kwaliteitseisen. Met het behalen van de ISO certificering zet Wiertz Company een belangrijke stap in een volgende fase van professionele bedrijfsvoering.

Continue focus op verbetering
‘Met een ISO certificaat tonen we aan dat we volgens vastgestelde procedures werken en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen aanbieden. Een ISO-systeem zorgt voor een continue focus op het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening, gericht op de tevredenheid van opdrachtgevers en flexwerkers. We zijn betrokken bij alles wat we doen en houden wij rekening met de milieu-impact en proberen deze zo ver mogelijk te beperken in bijvoorbeeld ons energieverbruik op onze kantoren en de uitstoot van CO₂. Eigenlijk is het heel eenvoudig: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. Dat is kort samengevat waar ISO voor staat.’, aldus Tum Nievergeld Manager Business Control.

We beschikken al over de nodige certificeringen en lidmaatschappen. Zo zijn we lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en zijn we SNA (Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd door middel van halfjaarlijkse NEN4400-1 inspecties. Verder zijn wij in het bezit van het VCU-certificaat (Veiligheid en Gezondheid) en voldoen we aan het SNF-keurmerk voor de huisvesting voor onze internationale flexmedewerkers.

Wiertz Company is dan ook enorm trots om deze certificering toe te mogen voegen aan onze dienstverlening!

 

Bekijk hier al onze certificaten.