Wiertz Company neemt flexmedewerkers steeds vaker in vaste dienst

Wiertz Company neemt flexmedewerkers steeds vaker in vaste dienst

De coronacrisis zorgt ervoor dat we in een bijzondere tijd leven, waarin onzekerheid en onrust de overhand hebben. Juist in deze buitengewone periode vindt Wiertz Company het éxtra belangrijk om te laten zien wie ze is en waarvoor ze staat. Wiertz Company denkt in kansen en biedt haar flexmedewerkers een vangnet door ze steeds vaker in vaste dienst te nemen. “Wij bieden zekerheid aan mensen in een tijd waarin iedereen veel vragen heeft over zijn toekomst”, aldus Edith Hageman (Commercieel Directeur Wiertz Company).

Goed werkgeverschap
De allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk, staat voor goed werkgeverschap en wil zoveel mogelijk flexmedewerkers en professionals aan het werk houden in hun huidige werk of in werkzaamheden bij andere opdrachtgevers. Bij fase C werkt de flexmedewerker op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd vanuit Wiertz Company.

Gespreksonderwerp nummer één
Volgens Commercieel Directeur Edith Hageman is het steeds vaker aanbieden van fase C een absolute meerwaarde en wordt dit gespreksonderwerp nummer één aan tafel met (nieuwe) klanten. “Zowel bij onze bestaande relaties als potentiële nieuwe opdrachtgevers gaan we hierover het gesprek aan en kijken we naar wat de mogelijkheden zijn op dit vlak. Wij zien de ontwikkelingen vanuit de markt, wat betekent dat er volop kansen zijn. Wiertz Company neemt in ieder geval graag haar verantwoordelijkheid voor de invulling van ‘goed werkgeverschap’ als het hierop aankomt. Dat garanderen we.”

Brede huis van mens en werk
Wiertz Company bestaat inmiddels 23 jaar en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships.

Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot de toonaangevende speler op het gebied van mens en werk in Nederland. Met labels zoals Wiertz Personeelsdiensten, ZUID recruiters, ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers, Payroll Nederland en Contracting Nederland heeft de organisatie 26 filialen in Nederland en ook in Duitsland en Polen. Er werken dagelijks 100 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers. Hierdoor noteert Wiertz Company in 2020 een autonome begroting van bijna 80 miljoen euro.