Wiertz Company op Limburg Unlimited 2018

Wiertz Company op Limburg Unlimited 2018

Wiertz Company neemt deel aan Limburg Unlimited op 28 en 29 maart in MECC Maastricht. De eerste editie van deze beurs combineert netwerkmomenten, speeddates voor werkzoekenden en inspirerende workshops.

Thema’s: ondernemen, innoveren, internationaliseren en werken & leren
Tijdens het evenement worden vier thema’s centraal geplaatst. Het betreft de thema’s ondernemen, innoveren, internationaliseren en werken & leren. Er zijn vier pleinen die elk aansluiten op een van deze thema’s. Op deze manier weet de bezoeker in een handomdraai welke gebieden op zijn of haar interesses aansluiten. Het volledige programma van Limburg Unlimited is hier te bekijken. 

Speeddates op plein ‘Werken & Leren’
De stand van Wiertz Company (stand 115) is gelegen op het plein met als thema ‘Werken & Leren’. Medewerkers van Wiertz Personeelsdiensten, het uitzendlabel van Wiertz Company, gaan gesprekken aan met iedere belangstellende tijdens de speeddates. Ook deze gesprekken vinden plaats op het plein ‘Werken & Leren.’

Woensdag 28 maart
15.00-16.30 uur
18.00-19.00 uur

Donderdag 29 maart
14.00-15.30 uur

De toegang tot Limburg Unlimited is gratis
Een bezoek aan Limburg Unlimited is gratis. Ook het reserveren van kaarten is niet nodig. Houd wel rekening met eventuele parkeerkosten.


Lees verder:
Tijdens de kick off van Futurum in november 2017 gingen scholieren en studenten het debat aan met vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen, politiek, regio-organisaties, het bedrijfsleven en culturele instellingen uit Zuid-Limburg. Namens Wiertz Company nam Dionne Wiertz deel aan het debat ‘Study & Stay’ in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. 

Van 9 t/m 11 oktober 2017 waren wij met ons horecaspecialisme Wiertz Gastvrij, onderdeel van uitzendlabel Wiertz Personeelsdiensten en ons label Payroll Limburg.nl vertegenwoordigd op de BBB Maastricht.