Wiertz Company opent eerste filiaal in Eindhoven

Wiertz Company opent eerste filiaal in Eindhoven

Op maandag 2 maart opent Wiertz Company een nieuwe vestiging in het centrum van Eindhoven. Daar waar veel uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online inrichten, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van het familiebedrijf. De opening van deze vestiging past in de strategie om marktaandeel te veroveren buiten Limburg.

Lokale aanwezigheid en persoonlijke aandacht
Wiertz Company gaat altijd voor verbinding in de regio. Hoewel veel uitzendorganisaties hun deuren sluiten, blijft Wiertz Company dus juist nieuwe vestigingen openen. CEO Roger Holtus: “Met digitalisering is helemaal niets mis, maar het kan volgens ons nooit in de plaats komen van een echt kantoor met echte mensen.”

Over 10 jaar in de top 10
De opening van de vestiging past in de strategie om marktaandeel te veroveren buiten Limburg. Met de uitbreiding van het kantorennetwerk richting Noord-Brabant geeft Wiertz Company hieraan concrete invulling. “In 2030 willen we in de top 10 staan van Nederlandse uitzendorganisaties”, aldus Holtus. “Vestiging Eindhoven is dus zeker niet de laatste vestiging die geopend wordt. We kijken alweer verder naar nieuwe potentiële vestigingsplaatsen. Vanuit deze locatie, het brede huis van mens en werk, zullen wij de Brabantse harten veroveren met onze labels Wiertz Personeelsdiensten, ZUID recruiters en Payroll Nederland.”

Tijdelijke pop-upvestiging 
De officiële opening van vestiging Eindhoven vindt plaats op 9 april, maar het team heeft alvast zijn intrek genomen in een tijdelijke pop-up vestiging. Kandidaten en bedrijven kunnen dus nu al terecht met vragen over werk. Dat kan via onderstaande contactgegevens of het contactformulier.

Emmasingel 33
5611 AZ Eindhoven
Telefoon: 040-231 01 37
Mail: eindhoven@wiertz.com


Lees verder: 
Wiertz Company wil over 10 jaar in de top 10 van Nederlandse uitzendorganisaties staan, zo bleek tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari in Panheel.