Wiertz Company opent nieuwe vestiging in Nijmegen

Wiertz Company opent nieuwe vestiging in Nijmegen

Wiertz Company opent op 15 april een nieuwe vestiging in Nijmegen. Daar waar veel uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online inrichten, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van de allround hr-dienstverlener. De opening van deze vestiging onderstreept de nationale aanwezigheid van Wiertz Company.

Verbinding in de regio
Wiertz Company gaat altijd voor verbinding in de regio. Hoewel veel uitzendorganisaties hun deuren sluiten, blijft Wiertz Company juist nieuwe vestigingen openen. CEO Roger Holtus: “Naast de kansen die digitalisering biedt, die we ook omarmen, geloven we onverminderd in het belang van persoonlijk contact.”

Innovatieve stad en kweekvijver voor hi-tech startups
De keuze van Wiertz Company om zich in Nijmegen te vestigen, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Nijmegen is een levendige universiteitsstad met een rijke historie; het is de oudste stad van Nederland. Nijmegen is ook een dynamische stad, volop in ontwikkeling. Een kennisrijke stad door de vele opleidingsinstituten. Een innovatieve stad en kweekvijver voor veel hi-tech startups. Een bedrijvige stad met een gunstig ondernemersklimaat. De nieuwe vestiging van Wiertz Company bevindt zich in het Goffertstadion van de voetbalclub N.E.C. Nijmegen.

In 2030 in de top 10
De opening van de vestiging past naadloos in de strategie om steeds meer marktaandeel te veroveren in Nederland. Via online zichtbaarheid en de uitbreiding van het vestigingennetwerk richting Gelderland geeft Wiertz Company hieraan concrete invulling. “In 2030 staan we in de top 10 van Nederlandse organisaties in de markt van mens en werk”, aldus Holtus. “Vooral rondom de grote steden willen we ontmoetingsplekken creëren. Vestiging Nijmegen is dus zeker niet de laatste vestiging die we openen. Vanuit deze locatie, het brede huis van mens en werk, verovert Wiertz Company de nationale harten.”

Online zichtbaarheid
Naast het continu zoeken naar potentiële nieuwe vestigingsplaatsen zet Wiertz Company volop in op zichtbaarheid online, benadrukt de CEO. Holtus: “Met onze sterke online campagnes in combinatie met onze jarenlange uitzendervaring, expertise en flexibiliteit is onze werkwijze gegarandeerd een succes.”