Wiertz Company opent vestiging in Tilburg

Wiertz Company opent vestiging in Tilburg

Wiertz Company heeft op dinsdag 1 december een nieuwe vestiging in Tilburg geopend. Daar waar veel uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online inrichten, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van de allround hr-dienstverlener. De opening van deze vestiging past in de ambitieuze landelijke groeiambities van Wiertz Company.

Verbinding in de regio
Wiertz Company gaat altijd voor verbinding in de regio. Hoewel veel uitzendorganisaties hun deuren sluiten, blijft Wiertz Company juist nieuwe vestigingen openen. CEO Roger Holtus: “Naast de kansen die digitalisering biedt, die we ook omarmen, geloven we onverminderd in het belang van een écht kantoor met échte mensen.”

Nummer 1 logistieke hotspot van Nederland
De keuze van Wiertz Company om zich in Tilburg te vestigen, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Regio Tilburg behoort tot de hardst groeiende logistieke hubs van Europa, met een grote logistieke sector en een uitstekende ligging ten opzichte van Europa. De regio is dit jaar zelfs uitgeroepen tot de nummer 1 logistieke hotspot van Nederland. Dat komt – naast de uiterst gunstige en centrale ligging – ook door de goede infrastructuur, bereikbaarheid en het ondernemersklimaat van internationaal niveau. De nieuwe vestiging van Wiertz Company bevindt zich in kantorencomplex ‘The Rise’ (de voormalige Interpolis-torens).

In 2030 in de top 10
De opening van de vestiging past naadloos in de strategie om steeds meer marktaandeel te veroveren in Nederland. Met de uitbreiding van het vestigingennetwerk richting Noord-Brabant geeft Wiertz Company hieraan concrete invulling. “In 2030 willen we in de top 10 staan van Nederlandse uitzendorganisaties”, aldus Holtus. “Vestiging Eindhoven was daar begin dit jaar een eerste wapenfeit van, en nu volgt Tilburg. En Tilburg is zeer zeker niet de laatste vestiging die we openen. We kijken alweer verder naar nieuwe potentiële vestigingsplaatsen. Vanuit deze locaties, het brede huis van mens en werk, zal Wiertz Company de nationale harten veroveren.”

Toonaangevende marktleider
Wiertz Company bestaat inmiddels 23 jaar en is een allround hr-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships.

Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot de toonaangevende marktleider op het gebied van mens en werk in Zuidoost-Nederland en daarbuiten steeds nadrukkelijker actief met gespecialiseerde diensten.

Met diensten als uitzenden, payrolling en executive recruitment heeft de organisatie naast haar digitale oplossingen 27 vestigingen in zowel Nederland, Duitsland als Polen. Er werken dagelijks meer dan 100 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers. Wiertz Company koerst momenteel op een omzet van ruim 80 miljoen euro.

Contactgegevens vestiging Tilburg
Dr Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg
Mail: tilburg@wiertz.com