Wiertz Company opnieuw trotse partner van het Wereld Muziek Concours

Wiertz Company opnieuw trotse partner van het Wereld Muziek Concours

Wiertz Company heeft zich opnieuw als trotse partner verbonden aan het toonaangevende Wereld Muziek Concours dat deze zomer voor de 18e keer plaatsvindt in Kerkrade. Net als in 2013 draagt het Limburgse familiebedrijf zorg voor de werving en selectie van de vele vrijwilligers die het festival mede mogelijk maken. In het Parkstad Limburg Stadion is vandaag officieel het partnership beklonken via het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

 

Op de foto van links naar rechts: Igor Bück (Commercieel Manager Wiertz Personeelsdiensten), Max Kousen (bestuur WMC Kerkrade), ondernemersechtpaar Harm en Dionne Wiertz, Roger Holtus (Managing Director Wiertz Company) en Leo van Wersch (bestuur WMC Kerkrade).

 

Tijdens het Wereld Muziek Concours is Kerkrade ruim 3 weken lang het bruisende en wereldwijde middelpunt van de blaasmuziek. “Het festival heeft een enorme uitstraling op de regio en zorgt in Kerkrade voor een muzikale verbinding tussen haar inwoners, lokale ondernemers en de bezoekers van het festival”, legt Roger Holtus, Managing Director van Wiertz Company uit. “Vanuit onze maatschappelijke rol dragen wij het WMC al heel lang een warm hart toe. Het WMC is immers een geweldig initiatief waarmee wij onze lokale betrokkenheid actief kracht kunnen bijzetten. Daarnaast biedt het muziekfestival een uitgelezen mogelijkheid om met een bijdrage van onze labels Payroll Limburg.nl en Wiertz Personeelsdiensten het WMC wederom tot een groot succes te maken. Dit realiseren wij met het aanbieden van de vele noodzakelijke vrijwilligers die zorgen dat de verschillende evenementen in goede banen worden geleid en die ondersteuning bieden tijdens de activiteiten van het buitenfestival.”

Het Wereld Muziek Concours is een internationaal festival voor de blaasmuziek met een wereldwijde aantrekkingskracht. Van 6 t/m 30 juli vertonen ruim 260 deelnemende bands en orkesten, afkomstig uit meer dan 35 landen, hun muzikale kwaliteiten in een van de verschillende onderdelen. De liefhebber van klassiekere setting wordt op zijn wenken bedient door de verfijnde klanken van de concertwedstrijden en de concertcyclus. Het Parkstad Limburg Stadion staat geheel in het teken van de bravoure en het spektakel van de mars- en showwedstrijden. Tot slot is er voor het feestvierend publiek een gevarieerd aanbod op de markt in Kerkrade of in één van de WMC-villages. Al met al: voor ieder wat wils!