Wiertz Company presenteert nieuwe editie Sociaal Jaarverslag

Wiertz Company presenteert nieuwe editie Sociaal Jaarverslag

Ook in het bijzondere jaar 2020 heeft Wiertz Company haar sociale hart laten spreken en haar voorkeur voor partnerships vormgegeven. Wij geloven in het aangaan van relaties met oog voor de lange termijn. Of dat nu met klanten, medewerkers, flexmedewerkers of leveranciers is. Over hoe we de daad bij het woord voegen brengen we elk jaar een Sociaal Jaarverslag uit.

Het is met zorg samengesteld en geeft u, geheel in lijn met de aangescherpte positionering van Wiertz Company als één sterk merk, inzicht in de diverse oplossingen die we in huis hebben. Oplossingen waarmee we u in de volle breedte van de markt van mens en werk kunnen ontzorgen. Van Groningen tot Maastricht.

Aan de hand van diverse casussen en interviews krijgt u een goed beeld van onze maatschappelijke betrokkenheid enerzijds en de betrokkenheid bij onze partners anderzijds. Vanuit de overtuiging dat iedereen een baan verdient én dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt, brengen we talent bij elkaar en voegen we gezamenlijk waarde toe aan onze maatschappij. Ook via Wiertz Foundation dragen we uiteraard bij met raad, daad en middelen. Dat alles vanuit de overtuiging dat een gezond bedrijf alleen langdurig succesvol kan zijn als haar omgeving dat ook is. En dat brengt de verantwoordelijkheid met zich mee om aan het succes van die omgeving bij te dragen.

Wiertz Company biedt u met trots het Sociaal Jaarverslag 2020 aan. Hopelijk mogen we elkaar het komend jaar weer met regelmaat persoonlijk ontmoeten.

Veel leesplezier!


Vraag hier een print aan: