Wiertz Company sluit sponsordeal met hockeyclub Nova

Wiertz Company sluit sponsordeal met hockeyclub Nova

Wiertz Company is per 1 november sponsor van hockeyclub Nova. Met deze samenwerking verbindt Wiertz Company zich voor ten minste drie jaar aan de hockeyclub. HC Nova is één van de grootste sportverenigingen van Parkstad en heeft stevige groeiambities voor de komende jaren.  

De sponsoring van HC Nova sluit nauw aan bij de visie van Wiertz Company. Taco van der Bijl, branchemanager Wiertz Gastvrij, het horecaspecialisme van Wiertz Company, zegt daarover: ‘Wij zijn enthousiast over de gelegenheid om sponsor te worden van HC Nova. De ambitie en betrokkenheid bij leden en partners is herkenbaar en voelt meteen vertrouwd. We hebben alle vertrouwen in een mooie samenwerking de komende jaren.’

Sponsoring is tweerichtingsverkeer
André Kompier van HC Nova is blij met de nieuwe sponsor en geeft aan actief de samenwerking te zullen zoeken: ‘Wij zijn van mening dat sponsoring tweerichtingsverkeer is, waarbij zowel sponsor als vereniging sponsordoelen moeten kunnen bereiken.’ Rémy Hamers vult aan: ‘We werken graag samen met scholen, sportbuurtwerk en bedrijfsleven om op die manier breed
verankerd te zijn in de sociale omgeving. Daar past deze sponsordeal perfect bij.’

Fusieclub met 650 actieve leden
HC Nova is opgericht op 1 augustus 2013, als gevolg van een fusie van HCC Heerlen en HC
Kerkrade. De 650 leden wonen hoofdzakelijk in Kerkrade, Heerlen en Landgraaf.  De vereniging wil de komende jaren groeien naar 1000 leden.

Foto: Rémy Hamers en André Kompier van HC Nova met Taco van der Bijl 


Lees verder:
Wiertz Company is partner van de tentoonstelling ‘Basquiat, The Artist and His New York Scene’, de Europese première van de expositie over het vroege werk en leven van kunstenaar Jean-Michel Basquiat en zijn tijdgenoten. De tentoonstelling zal van 2 februari 2019 t/m 2 juni 2019 in SCHUNCK* Glaspaleis Heerlen te zien zijn.

Op zaterdag 21 juli vond de tweede editie plaats van het Open-Air concert van Guido’s Orchestra op de Markt in Kerkrade. Wiertz Foundation leverde een bijdrage aan het bezoek aan het concert door 100 Kerkradenaren met beperkte financiële middelen op een prachtige muzikale avond te trakteren.