Wiertz Company vraagt Van Werk naar Werk-vouchers aan

Wiertz Company vraagt Van Werk naar Werk-vouchers aan

De coronacrisis treft de economie hard. Er zijn echter ook lichtpunten in deze bijzondere periode. Een daarvan is de Van Werk naar Werk-voucher die DOORZAAM, een stichting die de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten stimuleert, beschikbaar heeft gesteld. Wiertz Company maakt gebruik van deze mogelijkheid en heeft Van Werk naar Werk-vouchers aangevraagd.

Deze noodregeling is speciaal in het leven geroepen om zoveel mogelijk mensen aan het werk te houden. Een werk-naar-werk voucher is 500 euro waard en mag worden ingezet bij het aannemen van een flexkracht die door de coronacrisis zijn of haar baan is kwijtgeraakt. Het geld moet worden gebruikt voor het inwerktraject en/of scholing en wordt uitgekeerd na een inwerkperiode.

Roger Holtus, CEO Wiertz Company: “Wij vinden dat we in deze buitengewone periode ook iets moeten doen voor onze flexkrachten die door de coronacrisis werkloos zijn geworden. Wiertz Company staat erom bekend om haar flexkrachten voor de korte en lange termijn duurzaam inzetbaar te houden in een flexibele of vaste arbeidsovereenkomst.”