Wiertz Company zet alles op alles voor medewerkers VDL Nedcar

Wiertz Company zet alles op alles voor medewerkers VDL Nedcar

Wiertz Company, een van origine Limburgse werkgever, gaat de bij VDL Nedcar getroffen medewerkers ondersteuning bieden om een soepele overgang naar nieuwe werkgelegenheid mogelijk te maken. Dat doet Wiertz Company door middel van het inzetten van haar brede netwerk van opdrachtgevers, de mogelijkheid tot om- en bijscholing via Wiertz Academy en persoonlijke begeleiding.

Dankzij het uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in de regio, kunnen de getroffen medewerkers vanuit Wiertz Company worden doorgeplaatst bij andere werkgevers. Wiertz heeft vacatures beschikbaar met uitzicht op een vaste aanstelling, bijvoorbeeld in de productie en de logistiek, en waar kandidaten direct aan de slag kunnen.

‘De situatie bij VDL Nedcar heeft forse impact op de betrokken medewerkers en de regio’, aldus Roger Holtus, CEO van Wiertz Company. ‘Wij voelen ons zeer betrokken bij onze omgeving. Daarom beloven wij onze volledige inzet om zo snel als mogelijk carrièremogelijkheden te vinden voor de getroffen medewerkers van VDL Nedcar.’

Daarnaast biedt Wiertz Company samen met uiteenlopende opdrachtgevers de mogelijkheid tot een betaald opleidingstraject met baangarantie middels Wiertz Academy. Deze trajecten stellen medewerkers in staat om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en gemakkelijk te kunnen worden opgeleid naar andere vakgebieden waar de vraag naar arbeidskrachten hoog is. Hiermee wordt de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt vergroot.

De ervaren en deskundige medewerkers van Wiertz Company staan klaar om kandidaten persoonlijk te begeleiden bij het vinden van een baan waar ze snel aan de slag kunnen en hun talenten volop kunnen benutten. Wiertz Company heeft al contact gelegd met verschillende potentiële opdrachtgevers in diverse sectoren om nieuwe werkplekken te creëren voor de getroffen medewerkers. Met behulp van haar uitgebreide recruitmentteam zal Wiertz Company intensieve begeleiding bieden, inclusief loopbaanadvies, sollicitatietraining en persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat elke medewerker een naadloze overstap kan maken naar een nieuwe baan.