Wiertz Foundation stelt fonds in voor getroffenen coronacrisis

Wiertz Foundation stelt fonds in voor getroffenen coronacrisis

De coronacrisis plaatst ons voor moeilijke tijden. Ook beperkt het ons in onze bewegingsvrijheid. Daardoor was het vieren van de verjaardag van Wiertz Company (donderdag 30 april, 23-jarig bestaan) niet mogelijk op de voor ons gebruikelijke wijze. Om ons jaarlijkse motto ‘wie jarig is trakteert’ toch overeind te houden stelt Wiertz Foundation een fonds van € 100.000,- in.

Luc Prevoo (CFO Wiertz Company): ‘‘Dit fonds stelt Wiertz Foundation beschikbaar om zwaar getroffenen te helpen. Dit fonds staat naast de ruim half miljoen euro die we tot nu toe gealloceerd hebben om onze uitzendkrachten te ondersteunen. We zijn er trots op dat we middels onze goededoelenstichting deze bijzondere bijdrage mogen doen’’

Een aanvraag voor een bijdrage uit dit fonds dient schriftelijk te gebeuren. De voorwaarden en het aanvraagformulier zijn te vinden via www.wiertzfoundation.com.


Over Wiertz Foundation
Wiertz Foundation is de goededoelenstichting van Wiertz Company. Een stichting die opgericht is op 13 juni 2006. Teruggeven aan de samenleving waarin Wiertz Company opereert. Dat is de missie van Wiertz Foundation. Dit gebeurt door het ondersteunen van lokale goede doelen, financiële ondersteuning bieden aan vrijwilligersprojecten en door samenwerking met verschillende lokale partners.