Wiertz Gastvrij breidt haar activiteiten uit over heel Limburg

Wiertz Gastvrij breidt haar activiteiten uit over heel Limburg

Wiertz Personeelsdiensten gaat haar horecadiensten via Wiertz Gastvrij verder uitbreiden. De expansie van deze activiteiten is het antwoord op de toenemende vraag naar flexibel horecapersoneel. Cliff Janssen, horecaspecialist van Wiertz Gastvrij gaat als branchemanager aan de slag om het succes in heel Limburg een vervolg te geven.

Om aan deze uitbreiding invulling te kunnen geven worden de horecadiensten van Wiertz Gastvrij aangeboden via al onze vijftien filialen in Limburg en niet meer uitsluitend via de vestiging in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Dit filiaal wordt nu net als alle overige vestigingen van Wiertz Personeelsdiensten, een regulier kantoor met een complete dienstverlening.

dsc00140-nieuwberichtCliff Janssen is enthousiast over deze uitbreiding: “Het uitzenden van horecapersoneel luistert nauw. Wij hebben de afgelopen periode dan ook veel geïnvesteerd in een banenpool met horecaspecialisten die echte passie voor het vak hebben en bij wie gastvrijheid in hun DNA zit. Ik ben blij dat deze investering haar vruchten heeft afgeworpen en dat we de rest van Limburg kennis gaan laten maken met deze succesformule.”

 

 

 

Met Wiertz Gastvrij bieden wij door het inzetten van een pool met flexibele en zeer ervaren horecaspecialisten, opdrachtgevers hospitality op een hoog niveau. Dit varieert van hostesses en ervaren koks tot mensen in de bediening en voor kandidaten voor leidinggevende functies.