Wiertz Gastvrij en Payroll Limburg.nl op BBB 2018

Wiertz Gastvrij en Payroll Limburg.nl op BBB 2018

Wiertz Gastvrij en Payroll Limburg.nl vertegenwoordigen Wiertz Company op de BBB Maastricht 2018. De horecavakbeurs vindt op 8, 9 en 10 oktober plaats in congrescentrum MECC Maastricht. U kunt ons vinden op het standnummer BB.420.

Wiertz Gastvrij: topkrachten voor Limburgse horeca en hospitality 
Wiertz Gastvrij is het horecaspecialisme van ons familiebedrijf en gespecialiseerd in het ontzorgen van de Limburgse horeca op het gebied van flexibel personeel. Dagelijks werken er minimaal 200 horecakrachten via Wiertz Gastvrij voor opdrachtgevers in de hele provincie. Er maken inmiddels 400 krachten deel uit van onze horecapool.

Payroll Limburg.nl: werknemers in goede handen
Payrolling is in de horecabranche een bekend begrip. Horeca-ondernemers maken gebruik van payroll aangezien ze te maken hebben met wisselende arbeidsovereenkomsten en veel flexibele uren. Ook werken ze regelmatig met seizoenskrachten waardoor het ondernemers lastig te bepalen is hoeveel uren ze medewerkers kunnen bieden. Payroll Limburg.nl is dé uitkomst voor iedere horeca- ondernemer in Limburg. Meer tijd voor gastheerschap!

BBB 2018: More Horeca Succes
Raak geïnspireerd door innovaties op gebied van food, drinks, products & services. Leer van de kennis en ervaring van internationale (sterren) chefs en ontmoet interessante horecaondernemers. Dit alles in de gezellige, bourgondische sferen. Uiteraard is op onze stand genoeg vertier, kom langs en geniet!


Lees verder: 
Taco van der Bijl is sinds 1 januari 2018 de branchemanager Wiertz Gastvrij van uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten. Hij geniet dagelijks van het enthousiasmeren en trainen van horecamedewerkers. ‘Er is geen mooiere branche in de wereld dan de horeca. En wat is er leuker dan werken met mensen die deze passie delen?’

De Hospitality Test meet in hoeverre iemand beschikt over 9 essentiële competenties op het gebied van gastvrijheid. De test is eenvoudig online te maken en voor iedereen gratis beschikbaar. Lees er hier meer over.