Wiertz Gastvrij en Payroll Limburg.nl op BBB Maastricht 2017

Wiertz Gastvrij en Payroll Limburg.nl op BBB Maastricht 2017

Van 9 t/m 11 oktober zijn wij met ons horecaspecialisme Wiertz Gastvrij, onderdeel van uitzendlabel Wiertz Personeelsdiensten en ons label Payroll Limburg.nl vertegenwoordigd op de BBB Maastricht! U kunt onze stand vinden op nummer FF.316.

Wiertz Gastvrij is het horecaspecialisme van ons familiebedrijf en gespecialiseerd in het ontzorgen van de Limburgse horeca op het gebied van flexibel personeel. Dagelijks werken er minimaal 200 horecakrachten via Wiertz Gastvrij voor opdrachtgevers in de hele provincie. Er maken inmiddels 400 krachten deel uit van onze horecapool.

Payrolling is in de horecabranche een bekend begrip. Horeca-ondernemers maken gebruik van payroll aangezien ze te maken hebben met wisselende arbeidsovereenkomsten en veel flexibele uren. Ook werken ze regelmatig met seizoenskrachten waardoor het ondernemers lastig te bepalen is hoeveel uren ze medewerkers kunnen bieden. Payroll Limburg.nl is dé uitkomst voor iedere horeca- ondernemer in Limburg. Meer tijd voor gastheerschap!

Raak geïnspireerd door innovaties op gebied van food, drinks, products & services. Leer van de kennis en ervaring van internationale (sterren) chefs en ontmoet interessante horecaondernemers. Dit alles in de gezellige, bourgondische sferen. Uiteraard is op onze stand genoeg vertier, kom langs en geniet!