Wiertz Gastvrij lanceert Hospitality Test

Wiertz Gastvrij lanceert Hospitality Test

Wiertz Gastvrij lanceert de Hospitality Test. Deze test meet in hoeverre je beschikt over 9 essentiële competenties op het gebied van gastvrijheid. De test is eenvoudig online te maken en voor iedereen gratis beschikbaar.

Klantbinding creëren staat steeds vaker hoog op de agenda. Om succesvol te worden in de horeca zijn bepaalde kwaliteiten en eigenschappen nodig. Competenties waar werkgevers naar op zoek zijn en die klanten verwachten.

De Hospitality Test als basis voor verbetering
Branchemanager Wiertz Gastvrij Taco van der Bijl ziet de Hospitality Test als een fraaie aanvulling op ervaring en expertise: ‘Dienstverlening in de horeca werkt vaak op basis van vertrouwen: begrijpt mijn gesprekspartner werkelijk wat er nodig is om een horecazaak te laten floreren en welk personeel daar bij past?’ Deze test voegt daar een volstrekt objectief instrument aan toe. ‘De uitkomsten van deze test bieden een uitstekend vertrekpunt als een horecaondernemer serieus van plan is de kwaliteit van zijn of haar personeel naar een hoger plan te tillen. Je wilt tenslotte eerst weten waar je bent, voordat je aan een reis begint.’

9 competenties in 90 stellingen
De Hospitality Test meet in welke mate iemands eigenschappen overeenkomen met de eigenschappen die in hospitality essentieel zijn. De test bestaat uit 90 stellingen. De 9 competenties die centraal staan, zijn:
1. Stressbestendig
2. Flexibiliteit
3. Aanpassingsvermogen
4. Teamgericht
5. Proactief
6. Servicegericht
7. Structuur
8. Nauwkeurig
9. Communicatieve vaardigheden

De Hospitality Test is gratis en vrij toegankelijk
De Hospitality Test is onderdeel van de Wiertz Talent Tool, de testomgeving van Wiertz Personeelsdiensten. Met de uitkomsten van deze testen krijgen medewerkers een beter beeld over hun eigen kennis en vaardigheden. Het invullen van alle testen is gratis en er zit geen maximum aan het aantal dat wordt ingevuld.

De resultaten bespreken: neem contact op met Taco van der Bijl
Als u meer wilt weten over de Hospitality Test en wat deze voor uw organisatie kan betekenen, kunt u uiteraard contact opnemen met Taco van der Bijl.


Lees verder: 
Wiertz Company kijkt terug op een geslaagde eerste editie van Limburg Unlimited op 28 en 29 maart in MECC Maastricht. ‘Mooi dat we dit eerste jaar van Limburg Unlimited met een prachtige nieuwe stand onszelf konden profileren naar Limburgse werkgevers en werkzoekenden’, aldus Michael Hendriks, Salesmanager van Wiertz Company. Bekijk hier de foto’s van Limburg Unlimited 2018. 

Verstandige werkgevers richten zich doorlopend op de tevredenheid van hun personeel. De huidige medewerkers vormen immers de doelgroep van de recruiters van concurrenten. Houd uw personeel dus tevreden! In dit artikel 4 uitgangspunten om personeel (langer) te behouden.