Wiertz Gastvrij sluit alliantie met cateraar Oseven

Wiertz Gastvrij sluit alliantie met cateraar Oseven

11798454_887597447986276_458976988_nDeze week ondertekenen Wiertz Gastvrij en cateraar Oseven een nieuwe samenwerking. Als gevolg van deze samenwerking zal het horeca uitzendbureau voortaan optreden als eerste leverancier voor de cateraar betreffende krachten in het Parkstad Limburg Stadion.

Wiertz Gastvrij is het horeca label van Wiertz Personeelsdiensten, de bekende Limburgse uitzendorganisatie. Omdat er in onze provincie veel vraag naar flexibel horeca personeel is, besloot de uitzender het horeca uitzendbureau te openen. Wiertz Gastvrij is sinds kort gevestigd in Technohouse Heerlen, vlak bij Hogeschool Zuyd en Arcus College. Het kantoor wordt bemand door kantoormanager Cliff Janssen en intercedente Renee Aussems. Beiden hebben hun sporen binnen de horecabranche volop verdient. “Het uitzenden van horeca personeel luistert nauw” aldus Cliff Janssen.
“Horecapersoneel loopt immers steeds in de frontlinie, is voortdurend zichtbaar en moet gasten op handen dragen door vakkundig en hartelijk te bedienen”.

Oseven is blij met de samenwerking. “We moeten kunnen bouwen op een uitzendorganisatie die begrijpt wat we nodig hebben en die in staat is de kwaliteit en de omvang te leveren die we vragen” aldus Patrick Ummels van Oseven.