Wiertz Job Insight: ieder kwartaal de actuele inzichten

Wiertz Job Insight: ieder kwartaal de actuele inzichten

Wiertz Company biedt met Wiertz Job Insight ieder kwartaal actuele inzichten in 6 veel gezochte functieprofielen. Bekijk hoeveel kandidaten er zijn, hoe vaak ze benaderd worden en hoe actief ze zijn op de arbeidsmarkt. Onmisbare informatie voor iedere werkgever. Geef ons de functie en de standplaats door en we komen snel langs met een rapport op maat. 

In een krappe markt is het vinden van voldoende gekwalificeerd personeel een uitdaging. Om effectief te werven, is het verstandig om je eerst te verdiepen in je doelgroep. Als u niet weet wat de ideale kandidaat belangrijk vindt en waarmee u hem of haar een goed aanbod kan doen, doet  u uzelf tekort. Investeer dus in de juiste kennis en in een recruitmentpartner die meedenkt en uw organisatie voorziet van de juiste inzichten.

Ieder kwartaal actuele inzichten
In Wiertz Job Insight staan ieder kwartaal de kerncijfers van 6 veel gezochte profielen centraal. Uiteraard is er veel meer informatie voor handen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de pullfactoren. Dat zijn zaken die de doelgroep belangrijk vindt bij het zoeken naar een (andere) baan. Onmisbaar bij het formuleren van een passend aanbod en de basis voor iedere vacaturetekst. Er zijn 2 edities: Limburg en Eindhoven.

De 6 profielen waarvan we ieder kwartaal de belangrijkste cijfers publiceren in Wiertz Job Insight:

  • Productiemedewerker
  • Orderpicker
  • Medewerker Food
  • Operator
  • Medewerker Bediening
  • Callcenter Agent

Meer weten? 
Heeft u behoefte aan inzicht in de lokale arbeidsmarkt en wilt u meer weten over wat kandidaten belangrijk vinden? We komen graag langs om de beschikbare data te bespreken. Dat is uiteraard niet beperkt tot de 6 genoemde functies. Iedere functie en vestigingsplaats is mogelijk. Vraag hier een rapport op maat aan!

 


Lees verder:
Wilt u de bundel columns ‘Flex is de Norm’ van Roger Holtus ontvangen? Laat dan hier uw contactgegevens achter. U kunt kiezen uit een digitale versie of een fysiek boekje. Nieuwe columns worden hier online gepubliceerd en staan ook in het W-Magazine, de tweewekelijkse nieuwsbrief van Wiertz Company.