Wiertz Personeelsdiensten 1 april op TV Limburg en KRO Brandpunt

Wiertz Personeelsdiensten 1 april op TV Limburg en KRO Brandpunt

De Zuid Nederlandse organisatie Wiertz Personeelsdiensten is komende zondag 1 april te zien bij twee televisieprogramma’s; TV Limburg Business en KRO Brandpunt.

De uitzending bij TV Limburg Business zal deze keer gaan over de voordelen van Payrolling voor bedrijven. Het label Wiertz Payroll Plus staat hierin centraal, waarbij de bedrijven Jongen Bakkers, Restaurant de Kei en Restaria Bocholtz aan het woord komen.

In TVL Business zal Wiertz Personeelsdiensten dit jaar nog 7 keer verschijnen. Iedere aflevering laat een ander onderdeel van de organisatie aan bod komen. De kijker krijgt informatie over de totale dienstverlening van de personeelsdienstverlener. Tevens neemt men een kijkje achter de schermen van het familiebedrijf dat dit jaar 15 jaar bestaat. Het programma wordt gepresenteerd door Maurice van der Linden.

De reportage bij KRO Brandpunt zal gaan over Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn op de buitenlandse markt. Hans Tange, commercieel directeur en directievoorzitter van Wiertz Personeelsdiensten, geeft vanuit de 15 jaar ervaring van de organisatie inzichten en adviezen over dit thema. De uitzending zal te zien zijn om 22:15 uur op Nederland 2.