WIERTZ PERSONEELSDIENSTEN 10 JAAR IN MAASTRICHT

WIERTZ PERSONEELSDIENSTEN 10 JAAR IN MAASTRICHT

Vandaag viert Wiertz Personeelsdiensten Maastricht feest. Het is namelijk precies 10 jaar geleden dat ze de deuren van het filiaal voor het eerst openden. Gevestigd aan het mooie Avenue Céramique, waar het in de loop der jaren heeft bewezen een vertrouwd adres voor werkzoekenden en diverse opdrachtgevers te zijn.

Het gedreven team bestaat uit Eveline Beckers en Tom Bovens en wordt geleid door Micheline Brouwers. “10 jaar bestaansrecht in Maastricht is zeker een feestelijke aangelegenheid welke we graag met al onze krachten en opdrachtgevers vieren” aldus Micheline Brouwers, die erg trots is op haar filiaal en collega’s. ‘We nodigen iedereen van harte uit om een lekker stukje vlaai te komen eten met ons!’

De Zuid Nederlandse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten heeft dit jaar nog meer reden tot feest. Dit jaar vieren ze ook het 15-jarig bestaansfeest van de gehele organisatie. Het was in 1997, om precies te zijn op 30 april van dat jaar, dat Dionne en Harm Wiertz van start gingen met het eerste filiaal in Kerkrade. “We vonden dat de mens op de eerste plaats behoort te staan” aldus Harm Wiertz “en dus begonnen we een uitzendorganisatie waarbij het vooral gaat om een perfecte begeleiding van werkzoekenden en opdrachtgevers”. De organisatie profileert zich sindsdien als familiebedrijf. Typische kenmerken van het familiebedrijf zijn lange termijn visie, stakeholdersvalue en Rijnlands denken. In 2006 heeft het bedrijf de goede doelenstichting Orange Angel Foundation opgericht. Deze stichting subsidieert talrijke projecten op het gebied van vrijwilligerswerk in Zuid Nederland. Daarnaast is Wiertz Personeelsdiensten de motor achter de stichting Topregio Zuid Nederland, een initiatief ter stimulering van economie en werkgelegenheid.