Wiertz Personeelsdiensten bezoekt GaiaZOO

Wiertz Personeelsdiensten bezoekt GaiaZOO

IMG_1280 1_250x201Onlangs bezocht een afvaardiging van Wiertz Personeelsdiensten GaiaZOO in Kerkrade. Deze Limburgse dierentuin biedt een adembenemende wereld van dier en natuur en werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot “Mooiste Dierentuin van de Benelux”. In 2013 is de dierentuin gekroond tot ANWB’s “Leukste uitje van Nederland”. In GaiaZOO reis je in een dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijke dag je uit voor groot en klein.

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten is bijzonder trots op deze unieke Limburgse dierentuin. Om die reden besloot de organisatie om GaiaZOO te ondersteunen middels een aantal activiteiten. Via alle filialen in Limburg worden er mobiele telefoons ingezameld voor GaiaZOO. Daarnaast adopteert Wiertz een giraffe en een reuze miereneter. Door die bijdrage kunnen de dierenverzorgers hun dieren net dat beetje extra geven, waardoor ze zich nog prettiger voelen in de dierentuin.

De samenwerking werd deze week bekroond met een kijkje achter de schermen. De afvaardiging van Wiertz Personeelsdiensten kreeg een rondleiding door de stallen van de giraffes, de neushoorns en de reuze miereneters.

Naamloos(1)_250x223