Wiertz Personeelsdiensten draagt wielerfanaten in Zuid-Nederland een warm hart toe

Wiertz Personeelsdiensten draagt wielerfanaten in Zuid-Nederland een warm hart toe

Wiertz Personeelsdiensten sponsort deze zomer twee grote Zuid Nederlandse Wielerrondes. De RaboRonde te Heerlen en de Ridderronde te Maastricht.

“We steunen als organisatie graag diverse lokale initiatieven die een positieve invloed hebben op onze maatschappij en de mooie regionen in Zuid-Nederland. Met o.a. sponsoring van de RaboRonde in Heerlen en de Ridderronde in Maastricht dragen we alle deelnemers en wielerfanaten een warm hart toe deze zomer. Vooral nu het echte zomerweer ons in de steek laat’ aldus Philip Op den Kamp, hoofd sales, marketing en communicatie van Wiertz Personeelsdiensten.

De RaboRonde te Heerlen is niet zomaar een jaarlijks terugkerend feestje. Het is een van de grootste na-Tour criteria van Nederland. Op de eerste vrijdag na de Tour de France genieten jaarlijks meer dan 40.000 mensen van dit prachtige Heerlense evenement. De RaboRonde zal plaatsvinden op 27 juli met een divers middagprogramma vanaf 17.00u. Bij het sportieve schouwspel organiseert Wiertz Personeelsdiensten ook al enkele jaren een gezellig kleinschalig netwerkevenement voor haar relaties, direct voor het filiaal in de Geleenstraat.

De Wielerronde te Maastricht, beter bekend als de Ridderronde, is al 28 jaar een jaarlijks terugkerend wielerspektakel dat bezocht wordt door zo’n 30.000 tot 40.000 bezoekers.
Dit jaar zal deze op 1 augustus plaatsvinden met een divers dagprogramma vanaf 14.00u.

Wiertz Personeelsdiensten wenst alle deelnemers veel sportief succes toe!