Wiertz Personeelsdiensten eindigt op tweede plaats aantrekkelijkste Werkgever van Limburg!

Wiertz Personeelsdiensten eindigt op tweede plaats aantrekkelijkste Werkgever van Limburg!

image111Na dagen in spanning te hebben gezeten, is de uitslag van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg vandaag bekend gemaakt. In een spannende finale heeft Wiertz Personeelsdiensten de tweede plek behaald!

Harm Wiertz: “Een tweede plaats is een geweldige prestatie waar wij erg trots op zijn en waarvoor we iedereen die op ons heeft gestemd ontzettend bedanken! Ook is deze plek voor ons een bevestiging dat onze uitzendkrachten, vrienden en iedereen die ons een warm hart toedraagt, ons bedrijf en onze dienstverlening ontzettend waarderen!”

Wij feliciteren Imagro als Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg en sluiten deze competitie af als meest aantrekkelijke werkgever in de regio Zuid.
De aantrekkelijkste werkgever van Limburg is een initiatief van het LWV en Limburg Magnet. Een ‘magneet’ die zowel lokaal als (inter)nationaal talent voor de provincie moet gaan behouden, of zoals ze zelf zeggen: ‘binden, boeien en benutten’. Via een partnership met Limburg Magnet levert Wiertz Personeelsdiensten actief een bijdrage aan deze missie.

Om jullie te bedanken voor deze steun staat er morgen (15 april), voor iedereen een stukje overheerlijke Limburgse taart klaar. Bedankt voor jullie stem!